Florin Zamfirescu, cuvinte dure la adresa lui George Burcea: “Joaca prin paturi rol de Casanova”

Este scandal mare intre Florin Zamfirescu si George Burcea. Marele actor, Florin Zamfirescu, a scris un mesaj dur la adresa fostului sot al Andreei Balan, pe pagina de Facebook.

“Dragilor, cine este “actorul” George Burcea? Ce roluri a jucat in scurta-i cariera? Joaca prin paturi rol de Casanova? Am cautat pe internet si nu am gasit nici un actor cu numele asta. De ce jigniti aceasta breasla? Nu mai aveti nevoie de ea?”, a scris Florin Zamfirescu, pe Facebook.

Florin Zamfirescu spunea acelasi lucru si la Antena Stars.

“Eu nu am nici o treaba cu el, dar ca breasla asa, ca reprezentant al breslei, ma intreb si eu: ce a facut? Zi-mi un film, zi-mi un rol, un rol mare sa ma uit si eu sa-l vad macar la fata! Casanova prin paturi ca el acolo divorteaza, scandaluri, astea sunt rolurile lui.

Treaba lui, dar de ce spune ca e actor? Deci eu nu am nici o treaba cu copilul acesta. Nu-l cunosc, nu mi-a facut nici un rau, nu mi-a facut nici un bine”, a declarat Florin Zamfirescu, pentru Antena Stars.

Reactia lui George Burcea

“Daca nu ma anunta un coleg de postarea dvs. nu o vedeam nici in urmatorii 10 ani. Cand probabil avea sa fie prea tarziu pentru unii dintre noi. Dar ghinionul dvs. s-a numit actorul Gigi si implicit eu, actorul George Burcea care, domnule profesor, a absolvit chiar la ai dvs. colegi de la IATC/ ATF/UNATC, in perioada in care dvs va pregateati de o pensionare usoara, domnule.

De atunci am facut si eu ce am putut. Sa stiti ca sunt mandru de mine si chiar tin capul sus. Nu ca altii de la institut care n-au stiut decat sa-l vandalizeze, iar mai apoi sa-l abandoneze. Domnule profesor, am si filmat impreuna la un moment dat. Dar va inteleg atat batranetea, cat si nepasarea catre colegi sau viitori colegi pe care i-ati antrenat chiar dvs. domnule”, a spus  George Burcea.

Citeste si articolul :   George Burcea, reactie neasteptata la 6 luni de la despartirea de Andreea Balan: "Am multe femei in viata mea..."

“Din pacate, la facultate troneaza de multi ani atat incapacitatea celor care conduc si predau la aceasta institutie, cat si lipsa de sange in instalatie pe care cu totii ar fi trebuit cumva, candva…..sa il detina. Bineinteles ca daca acesti profesori vin plini de frustrare la facultate, vor face fix o basina cu acesti copii, caci am vazut cu proprii ochi cum incrancenarea colegilor dv profesori, bateau statutul de tutore pe care acestia aveau OBLIGATIA sa si-l asume, caci erau platiti de stat sau chiar de noi.

Nu as dori sa scriu mult nici despre nepotismul care a tronat zeci de ani, stimabile. Nepotism dus la cote maxime si care, domnule profesor, in loc sa faca din nou generatii de aur, i-au distrus, domnule. Pe romaneste, si-au batut joc de scandura, de breasla si de copii”, a mentionat George Burcea

Autor