SUA: Starea de urgenta, prelungita cu 15 zile in Washington. Congresul a confirmat alegerea lui Joe Biden.

Congresul a confirmat victoria presedintelui ales, Joe Biden. Certificarea vine dupa ce revoltatorii pro-Trump au luat cu asalt Capitolul SUA miercuri. Capelanul Senatului, Barry Black, a rostit o rugaciune puternica la cateva momente dupa ce Congresul a confirmat victoria presedintelui ales Joe Biden, condamnand „profanarea” cladirii Capitolului si reamintind parlamentarilor greutatea cuvintelor si actiunilor lor.

„Ne deplangem profanarea cladirii Capitolului Statelor Unite, varsarea de sange nevinovat, pierderea de vieti si mlastina disfunctionalitatii care ne ameninta democratia”, a spus el.

„Aceste tragedii ne-au amintit ca cuvintele conteaza si ca puterea vietii si a mortii este in limba”, a continuat el. „Am fost avertizati ca vigilenta eterna continua sa fie pretul libertatii”.

Publicitate

Rugaciunea sa:

Publicitate

„Domnule vietii noastre si suveran al natiunii noastre iubite, deplangem profanarea cladirii Capitolului Statelor Unite, varsarea de sange nevinovat, pierderea de vieti si mlastina disfunctionalitatii care ne ameninta democratia.

Aceste tragedii ne-au amintit ca cuvintele conteaza si ca puterea vietii si a mortii este in limba. Am fost avertizati ca vigilenta eterna continua sa fie pretul libertatii.
Doamne, tu ne-ai ajutat sa ne amintim ca trebuie sa vedem unul in celalalt o umanitate comuna care sa reflecte imaginea ta .

Citeste si articolul :   Investitorii de pe Wall Street il abandoneaza pe Trump in favoarea lui Biden

Ai intarit hotararea noastra de a proteja si apara Constitutia Statelor Unite impotriva tuturor dusmanilor interni cat si straini.

Foloseste-ne pentru a aduce vindecare si unitate natiunii si lumii noastre ranite si impartite.

Binecuvanteaza-ne si pastreaza-ne. Alunga departe de noi toate dorintele gresite, inclina-ne inimile pentru a face voia ta si ghideaza-ne picioarele pe calea pacii. Si Dumnezeu sa binecuvanteze America. Ne rugam in numele Domnului, amin “.

Presedintele in exercitiu Donald Trump a anuntat ca va avea loc „un transfer de mandat pasnic” in 20 ianuarie, ziua in care Joe Biden va fi investit presedinte al SUA.

Primarul din Washington DC, Muriel Bowser, a prelungit starea de urgenta pentru inca 15 zile dupa haosul creat de sustinatorii pro-Trump la Capitolul SUA .

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.