Ziua ta de nastere iti arata viitorul

Cercetatorii  sunt convinsi ca soarta unei persoane este determinata de multi factori, inclusiv ziua saptamanii in care v-ati nascut. Potrivit expertilor, exista oameni care sunt pur si simplu sortiti fericirii, banilor si succesului.

In randurile urmatoare, vom dezvalui rezultatele cercetarilor lor. Se spune ca cei nascuti intr-o anumita zi a saptamanii se descurca de obicei bine in viata, sunt bogati si fericiti la nesfarsit, indiferent de nori care atarna deasupra lor.

Contrar credintei populare ca pierzatorii se nasc  luni , expertii cred ca aceasta zi a saptamanii aduce fericire. Potrivit credintelor populare, cei norocosi se nasc luni si ii asteaptao viata lunga si fericita.  Expertii recomanda sa fii creativ.

Cei nascuti  marti sunt  mai putin norocosi decat altii. Rareori aud vesti bune si pur si simplu nu se inspira. Trebuie sa munceasca din greu pentru ca visele lor sa se implineasca si sa reuseasca. Cu toate acestea, munca lor va fi mereu recompensata.

Publicitate

Potrivit expertilor, nu ar trebui sa incepeti o afacere importanta, deoarece nu va fi incununata de succes. Multe obstacole si dificultati va asteapta.

Cei nascuti  miercuri  se disting prin sanatate excelenta si noroc care ii insoteste pe tot parcursul vietii.  Miercurea este considerata cea mai buna zi pentru a-ti incepe vacanta si calatoria.

Joi,  potrivit expertilor, este si o zi minunata. Oamenii nascuti in a patra zi a saptamanii pot face o cariera ametitoare si pot deveni celebri pentru creativitatea lor.

Sa te nasti  vineri nu este un semn bun. Nu planificati evenimente importante in ultima saptamana.  Cei nascuti vineri este putin probabil sa atinga un jackpot mare. Este important sa te bazezi doar pe tine.

Sambata este o  zi grozava. Oamenii creativi sensibili se nasc de obicei aici. Acesti oameni sunt inzestrati cu un mare talent. Soarta lor a determinat succesul si bogatia.

Cei nascuti   duminica nu numai vor fi un adevarat sprijin pentru parintii lor.  Vor fi multe succese in viata lui, in special o mare dragoste. Acesti oameni fac de obicei lucrari de caritate si ii sprijina pe cei care au nevoie.

Autor