Un astrolog celebru in toata lumea spune care sunt zodiile cu mare noroc in lunile urmatoare

Celebrul astrolog rus Pavel Globa a numit patru semne ale zodiacului, pentru care urmatoarele luni promit realizari importante.

Zodiile cu noroc mare in urmatoarele luni:

1. Taur.

Este posibil ca Taurul sa nu se ingrijoreze de nimic: sirul esecurilor din viata lor a ajuns la sfarsit!

Publicitate

Nu sunt prevazute dificultati majore pana la finalul anului. Horoscopul ii promite Taurului o perioada excelenta in care va fi posibil sa-si indeplineasca dorintele.

Dar nu ar trebui sa va lasati lasati pe tanjeala – urmatoarea perioada este buna pentru invatare, largirea orizonturilor, cautari spirituale si completarea bagajului de cunostinte. Autoeducarea te va ajuta sa descoperi noi abilitati.

Ultima luna a anului va aduce cesti care le va transforma intreaga viata.

2. Fecioara.

Fecioarele sa se astepte la stabilitate in toate sferele vietii.

Triumful acestor nativi reprezinta in intregime meritul lor. Vor avea noroc doar pentru ca au facut o treaba grozava pana acum.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 30 septembrie 2021. Scorpionul poate avansa pe scara carierei

Cu toate acestea, nu trebuie sa se grabeasca, sa se gandeasca mai mult la viitor si nu trebuie sa traga concluzii pripite.

Calmul si increderea va vor ajuta sa obtineti succes atat afaceri, cat si in viata personala.

3. Varsator.

Urmatoarea perioada va fi una fericita pentru nativii din zodia Varsator. Pentru varsatorii carora nu le place locul de munca, acum este momentul sa cautati noi perspective.

Cel mai important lucru este sa nu va faceti griji despre fleacuri si totul va va duce la succes. Aruncati toate gandurile negative pentru ca ele atrag ghinionul.

4. Pesti

Vine un moment pentru Pesti, cand este posibil si necesar sa traiasca asa cum si-au dorit de mult timp.

Prin urmare, este important sa va evaluati capacitatile si sa le corelati cu dorintele voastre. Increderea in sine si decisivitatea vor ajuta sa faceti schimbari pe toate planurile.

Ultima luna din an va va oferi o sansa rara sa traiti asa cum ati visat. Dar trebuie sa jucati dupa reguli clare!

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.