Remediu natural pentru curatarea eficienta a colonului

Curatarea colonului este cel mai bun mod de a elimina toxinele si deseurile daunatoare care pot avea loc si se pot acumula in acest organ din cauza stresului, a lipsei de activitate fizica, a consumului redus de apa sau chiar a unei diete de calitate slaba. Acesta este motivul pentru care trebuie sa va ganditi la stimularea corpului si sa il ajutati sa se purifice favorizand ingredientele naturale.

Alegeti cei mai buni aliati ai sanatatii

Mierea si otetul  de mere au fost folosite inca din cele mai vechi timpuri din cauza numeroaselor beneficii miraculoase pe care le ofera. Sunt un adevarat cadou pentru sanatatea noastra, deoarece sunt bogate in substante nutritive si contin o multitudine de proprietati medicinale.

Veti vedea prin acest articol cum combinatia acestor doua alimente va fi o sursa de beneficii multiple pentru corpul dumneavoastra si va va detoxifica colonul. In plus, atat miere, cat si otetul de mere sunt renumite pentru proprietatile lor utile in incetinirea imbatranirii.

Citeste si articolul :   Alimente care afecteaza in mod neasteptat psihicul

Reteta pentru a-ti curata colonul

Pentru a face aceasta reteta foarte simpla, veti avea nevoie de o lingura de otet de mere, o lingura de miere si un pahar inalt de apa calduta. Combinati mierea si otetul in paharul cu apa si lasati sa stea pana se dizolva complet.

Publicitate

Beti cate unul sau doua pahare din acest elixir 100% natural in inghitituri mici in fiecare zi. De asemenea, puteti utiliza acest remediu pentru a va spala fata. Acest sapun natural va preveni imbatranirea prematura a pielii si aparitia ridurilor.

Efecte asupra corpului tau

Amestecul acestor doua ingrediente naturale ajuta la eliminarea toxinelor din corp si la intarirea sistemului imunitar. Un sistem imunitar puternic este vital pentru o sanatate buna.

Otetul de mere si mierea contin o multime de vitamine, minerale esentiale si o multime de antioxidanti utili pentru combaterea oxidarii celulelor si eliminarea radicalilor liberi (component chimic a carui acumulare este una dintre principalele cauze ale imbatranirii premature).

Citeste si articolul :   Cum trebuie depozitate aceste alimente pentru a le putea consuma cat mai mult timp?

In plus, combinatia acestor doua alimente ofera proprietati antibacteriene si depurative. Poate fi folosit chiar si ca antibiotic natural pentru combaterea imbatranirii din interior spre exterior. Continutul lor ridicat de potasiu are puterea de a intineri pielea.

Beneficiile pentru sanatate ale mierii

Proprietatile vindecatoare ale mierii au fost recunoscute in mod repetat de stiinta, care valideaza utilizarile multiple pe care le-a facut de milenii. De exemplu, un studiu recent din Noua Zeelanda a aratat ca mierea a fost eficienta impotriva simptomelor ulcerelor de stomac.

De asemenea, actioneaza asupra constipatiei, deoarece are un continut ridicat de fructoza. Acest zahar ajunge in intestinul gros fara a fi fost digerat in prealabil, deoarece atunci cand bacteriile intestinale incep procesul de fermentare, o cantitate mare de apa ajunge in intestine si are un rol laxativ.

Mierea este, de asemenea, un antidot excelent pentru diaree, deoarece zaharul natural pe care il contine compenseaza o parte din cantitatea mare de apa (uneori la un nivel periculos) pe care o pierd oamenii atunci cand scaunele sunt prea apoase. Contine probiotice, substante esentiale pentru a va ajuta sistemul digestiv sa-si refaca bacteriile sanatoase.

Citeste si articolul :   Cum sa-ti ingrijesti corect pielea iarna

Beneficiile pentru sanatate ale otetului de mere

Otetul de mere contine o multitudine de componente bioactive, inclusiv o bacterie, acetobacter, care ajuta la descompunerea alimentelor care se lipesc de peretii intestinelor. Se stie ca scade nivelul zaharului din sange dupa masa, scade tensiunea arteriala si chiar scade neregularitatea activitatii intestinului.

Publicitate

Publicitate

Autor