Ce s-a intamplat cu Dan Diaconescu dupa ce a fost eliberat din inchisoare: „Sunt Dan Diaconescu, singurul cetatean european care are o interdictie de a vorbi in public”

Dan Diaconescu a fost condamnat  pe 4 martie 2015 la cinci ani si sase luni de inchisoare. Fostul patron al OTV a fost acuzat de santajarea catorva persoane printre care si fostul primar al comunei aradene Zarand, Ion Mot. Potrivit informatiilor de atunci, in timpul emisiunilor „Dan Diaconescu Direct”, acesta ii cerea suma de 200.000 de euro, in perioada mai-septembrie 2009.

Dan Diaconescu a stat in inchisoare doar 2 ani si jumatate, la penitenciarul Jilava. Acesta a fost eliberat in luna noiembrie 2017, atunci cand Tribanalul Ilfov a admis cererea de eliberare conditionata a fostului patron OTV.

Reamintim ca in momentul in care a fost eliberat, Dan Diaconescu a primit o interdictie de zece ani si jumatate de a vorbi in public.

Eliberat din inchisoare acum patru ani, fostul patron al OTV si-a facut o platforma care seamana cu HBO si Netflix.

Publicitate

Aceasta platforma se numeste DD Home Cinema si este contra cost.

De asemenea, Diaconescu a anuntat ca oamenii care vor achizitiona un pachet vor primi si „CryptoDan”, moneda digitala pe care a lansat-o.

Citeste si articolul :   De ce nu a avut copii Petrica Mitu Stoian, desi a fost casatorit timp de 16 ani

„Sunt Dan Diaconescu, singurul cetatean european care are o interdictie de a vorbi in public. Totusi, sunt Dan Diaconescu, primul cetatean roman care am lansat de curand primul NFT. E adevarat, in strainatate, pe platforma Open C, o platforma destinata in special publicului american. Am reusit impreuna cu dumneavoastra aceasta minima performanta, insa astazi marim Universul DD cu o noua tehnologie.

Este vorba de DD Home Cinema, un prim sistem cinematografic bazat pe tehnologia blockchain care va aduce in casele dumneavoastra prin streaming, prin stick, prin DVD o opera de arta cinematografica. Un activ digital unic care este al dumneavoastra si numai al dumneavoastra.

Publicitate

Fiindca la baza acestor pelicule cinematografice va sta tehnologia blockchain, o cryptomoneda va sta, deisgur, la baza achizitionarii acestor trei produse in varianta streaming, in varianta stick sau in varianta DVD. Asa cum v-am anuntat, cryptomoneda pe care noi, impreuna cu dumneavoastra o vom folosi, se va numi CryptoDan. Eu sunt acel Dan care face parte din echipa dumneavoastra de zeci de ani, asa cum dumneavoastra faceti parte din echipa mea.

Citeste si articolul :   Marcel Pavel, prima declaratie dupa ce a fost depistat cu noul virus: "Am trecut prin momente cumplite"

Fiecare dintre dumneavoastra, pentru o perioada limitata de timp, in care ne vom verifica prieteniile, vom vedea care sunt oamenii loiali, care sunt oamenii mai putini loiali. Ei bine, toti cei care veti primi in casele dumneavoastra un stick, un DVD sau streamingul video, veti primi si o cantitate de CryptoDan. La momentul respectiv va voi povesti ce veti face cu acesti CryptoDani.”, a anuntat fostul patron al OTV pe Facebook.

Cum a fost surprins Dan Diaconescu

Recent, fostul patron al OTV a mers la un restaurant, iar felul in care a fost imbracat a surprins pe multi. Se pare ca Diaconescu, care in trecut avea aparitii elegante si-a schimbat stilul vestimentar.

Acesta a fost surprins de paparazzi Spynews, in timp ce mergea spre restaurant. Fostul patron OTV a aparut insotit de cativa muncitori, pe care Dan Diaconescu ii ducea sa le ofere o masa la un restaurant de fite din Bucuresti.

Perechea de papuci a atras atentia, pentru ca se pare ca aceasta incaltaminte este preferata fostului prezentator. Dupa ce s-a asigurat ca poarta corespunzator o pereche de ochelari de soare, Dan Diaconescu a fost atent sa traverse strada, fara incidente, printr-un loc nepermis.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.