Un barbat din Suceava a mancat intr-un restaurant, apoi a sunat la 112 sa reclame ca localul este deschis.

Peripetii pentru un barbat din Suceava care a mancat intr-un restaurant, apoi a sunat la 112 sa reclame ca localul este deschis. Totusi, cand a facut gestul nu s-a gandit ca era trecut de ora 23:00. Astfel, reclamangiul aprimit si el o amenda de la politiati pentru ca era afara dupa ora 23:00 fara declaratie pe proprie raspundere care sa justifice prezenta in exteriorul locuintei.

In weekend-ul trecut, un barbat din Suceava a sunat la 112 la ora 1:00 noaptea sa reclame ca un restaurant situat chiar in fata Politiei Judetene era deschis, iar mai multe persoane se aflau in interiorul localui, scrie Obiectiv de Suceava.

Echipajul care a traversat strada pana la restaurant a gasit mai multe persoane pe terasa, iar in interior, prin geam, au fost vazute aproximativ 10 persoane care mancau si consumau bauturi alcoolice. Usa restaurantului, insa, era incuiata.

Politistii l-au apelat pe reclamant, iar acesta a confirmat ca inclusiv el fusese in interiorul restaurantului.

Avand in vedere aspectele constatate s-a luat masura sanctionarii cu amenda in valoare de 1000 lei a administratorului restaurantului Urban, A. Dan-Ionut, de 37 ani, din comuna Scheia. A fost sanctionat cu amenda in valoare de 500 lei si apelantul, H. Ciprian, deoarece acesta nu a prezentat declaratia pe proprie raspundere completata in prealabil si nu a putut sa isi justifice prezenta dupa ora 23.00.

A fost sanctionat cu amenda in valoare 500 lei A. Adrian-Mihai pentru refuz de legitimare si cu 500 lei pentru neprezentarea declaratie pe proprie raspundere. Au fost sanctionate si alte doua persoane identificate pe terasa localului. Toate persoanele au fost evacuate.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.