Un sofer din Suceava a calcat cu masina un barbat apoi l-a dus acasa si l-a pus in pat, ca sa para ca a decedat din cauze naturale

Un sofer din judetul Suceava a lovit mortal cu masina un barbat, iar apoi a dus trupul acestuia acasa, in patul lui, ca sa dea impresia ca acolo a decedat

Marcel R., 50 de ani, din comuna Ostra, a fost gasit fara suflare in pat, pe data de 7 ianuarie, de doi vecini care venisera sa-i aduca ceva de mancare. Barbatul nu mai  fusese vazut de 2 zile, potrivit Ziar de Suceava.

In urma necropsiei s-a stabilit ca barbatul decedase, de fapt, din cauza unui accident rutier, avand mai multe leziuni specifice.

Ancheta declansata in acest caz a dezvaluit faptul ca barbatul fusese lovit de o masina, iar soferul – care il cunostea, stia unde sta si ca locuieste singur – l-a dus acasa si l-a pus in pat, ca sa para ca a murit din cauze naturale.

Publicitate

Autorul accidentului nu a anuntat politia si-a vazut linistit de treburile lui, iar dupa doua zile i-ar fi trimis pe cei doi barbati cu mancare, ca sa se convinga ca Marcel era decedat.

Citeste si articolul :   Inca un accident teribil pe o sosea din Romania.

Soferul din judetul Suceava a fost retinut si urmeaza sa fie dus in instanta cu propunere de arestare preventiva dupa ce a lovit mortal cu masina un barbat

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.