Tragedie in Romania. Multiplu campion, s-a stins la nici 20 de ani

Tragedie in Romania. Fiul adjunctului Politiei Olt Cristian Radoi, Marius Radoi, multiplu campion de tenis de masa, s-a stins din viata noaptea trecuta intr-un groaznic accident de circulatie. Tragedia a avut loc la limita judetului Olt cu judetul Arges

Tanarul in varsta de doar 19 ani, era singur in masina in momentul accidentului care a avut loc pe drumul national DN 65, in localitatea Negreni. Potrivit informatiilor, Marius Radoi ar fi condus cu viteza. Tanarul a derapat intr-o curba si s-a lovit de un cap de pod de pe marginea drumului.

La fata locului s-au deplasat echipajele de prim-ajutor si i-au acordat tanarului primul ajutor, dar eforturile medicilor a fost in zadar. Tanarul avea rani grave.

Publicitate

Marius a fost resuscitat de mai multe ori si era inconstient la venirea salvatorilor. Fiul adjunctului IPJ Olt a a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Slatina si resuscitat de mai mult ori pe drum. Era, insa, in stare de inconstienta. A decedat in sala de operatie.

Marius Radoi, baiatul sefului adjunctului Politiei Olt, avea 19 ani, era student si campion national la tenis.

Sezonul rece nu aduce numai cu conditii de trafic mai grele, dar implica si anumite masuri suplimentare ce trebuie luate de soferi pentru a putea circula in siguranta pe timp de iarna.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.