Primarul Timisoarei, Dominic Fritz, are Covid: Am simtit dureri musculare si stare subfebrila

Primarul Timisoarei, Dominic Fritz, a anuntat miercuri ca a fost diagnosticat cu Covid-19 si ca va ramane in izolare pentru urmatoarele 14 zile.

„A treia oara n-am scapat. Din pacate, azi am fost confirmat pozitiv pentru COVID-19. Aseara am simtit dureri musculare si o stare subfebrila asa ca am facut un test azi dimineata la prima ora. Rezultatul a venit si ma obliga la izolare totala timp de 14 zile. Nu am fost contact direct pentru niciunul dintre angajatii Primariei Timisoara pentru ca am purtat tot timpul masca”, a scris Fritz pe Facebook.

Acesta sustine ca viceprimarul Ruben Latcau va indeplini atributiile de primar.

„Ruben va deveni tata chiar in zilele urmatoare si ii imi pare rau ca ii rapesc primele zile cu fiul lui. Imediat ce instanta va valida si supleantul din Consiliul Local, Ruben Latcau va convoca Consiliul Local in formula completa si sa votam pe al doilea viceprimar, Cosmin Tabara”, a mai scris primarul.

Citeste si articolul :   Cate paturi noi de terapie intensiva a gasit ministrul Sanatatii in spitalele din tara

Acesta a anuntat ca va merge la Bucuresti la sfarsitul acestei luni cand, impreuna cu presedintele Consiliului Judetean, Alin Nica, va discuta la Guvern despre proiectele comune si ale orasului.

„Va spun cu mana pe inima ca am avut mare grija, nu m-am vazut inutil cu nimeni, si cu toate astea m-am infectat. Fiti atenti, purtati masca, evitati intalnirile si deplasarile nenecesare. Mai avem putin, ne vaccinam toti si vom incheia aceasta pandemie”, a mai transmis Dominic Fritz.

Ultima oara, primarul Dominic Fritz se izolase la jumatatea lunii decembrie, dupa ce viceprimarul Ruben Latcau si secretarul general interimar al Primariei, Caius Suli, au fost testati pozitiv cu coronavirus. Ulterior, Dominic Fritz a facut doua teste pentru COVID-19, iar ambele au iesit negativ.

„Am trecut din nou pe langa virus, iar ceea ce ma tine in siguranta este portul mastii. V-o recomand”, spunea atunci edilul.