Cele mai frumoase trasaturi fizice ale semnelor zodiacale

Fiecare dintre cele 12 semne ale zodiacului este dotat cu anumite trasaturi care le deosebesc si le fac unice in felul lor.

Este posibil sa fi observat de mai multe ori asemanarea uimitoare in randul persoanelor cu acelasi semn zodiacal.

Intr-adevar, conform astrologiei, localizarea planetelor de ziua ta afecteaza caracteristicile si comportamentul tau fizic.

Care sunt trasaturile aspectului tau care te atrag cel mai mult in functie de zodia ta?

Berbec – fata

Publicitate

Acest semn de foc are un caracter puternic, care nu se teme sa-si demonstreze atitudinea. Are sexualitate si stie despre asta.

Cea mai atractiva parte a aspectului Berbecului este fata lor. Berbecul are tendinta de a avea trasaturi faciale regulate, cu sprancene, nas, barbie si gura bine definite.

Adesea pe fata lor, puteti gasi semne de nastere, cicatrici, alunite, care le confera o influenta si o atractivitate si mai mare.

Taur – gat

Taurul este inzestrat in mod natural cu un fizic puternic, atractiv din punct de vedere fizic.

Cea mai atractiva parte a corpului Taur este gatul lor puternic, lung si elegant, care vorbeste despre puterea si rezistenta lor.

Taurul are, de obicei, parul ondulat gros si ochii intunecati, buzele pline, care confera acestui semn o carisma speciala.

Gemeni – ten

Cei nascuti sub semnul Gemenilor sunt inzestrati cu o dispozitie vioaie si vesela. Veselia lor se reflecta in aspectul lor – pe fata lor stralucitoare.

Citeste si articolul :   8 trucuri cu bicarbonat de sodiu pentru sanatate si frumusete

De regula, Gemenii au trasaturi faciale mici, aproape asemanatoare papusii. De asemenea, sunt gratiosi si subtiri.

Indiferent de varsta, un aspect sanatos inflorit si tinerete vor fi intotdeauna cele mai atractive caracteristici ale acestui semn zodiacal.

Rac – abdomen 

Racilor le place sa manance si sunt partial mancarii delicioase. Dar se ingrijesc si de corpul lor.

Chiar daca au permis ceva mai multe dulciuri, sunt gata sa petreaca si mai mult timp la sala pentru a deveni proprietarii celui  mai atractiv abdomen .

Leu – par

Cei nascuti sub semnul Leului au aproape intotdeauna un aspect atractiv. Trasatura lor distinctiva este  parul  care seamana cu coama unui leu.

Au o purtare mandra, iar miscarile lor sunt lente si gratioase. Obiceiurile feline sunt imediat evidente in caracteristicile lor fizice.

Leii sunt de obicei inalti si, chiar daca nu sunt, sunt intotdeauna gata sa se prezinte ca un rege.

Fecioara – piele

Fecioarele sunt perfectionisti din fire si sunt dispusi sa depuna eforturi suplimentare pentru a arata impecabil.

Publicitate

Majoritatea Fecioarelor sunt timide  si pot petrece ore intregi in fata oglinzii, analizandu-si  punctele tari si punctele slabe.

Au o fata blanda si placuta cu  o piele frumoasa. Avand grija de sanatatea lor, Fecioarele arata adesea mult mai tinere decat varsta lor.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 8 iulie 2023. Portile schimbarii se vor deschide in sfarsit

Balanta – Fese

Balanta, condusa de planeta iubirii, este intruchiparea frumusetii si a senzualitatii. Natura le inzestreaza cu generozitate o figura bine construita, cu fese frumoase si rotunjite.

Balanta este foarte atractiva, fara mari eforturi. Au fata ovala si trasaturi faciale proportionale si moi.

De asemenea, au un zambet fermecator, cu gropite pe obraji sau barbie.

Scorpion – buze

Scorpionul este unul dintre cele mai senzuale semne ale zodiacului. De multe ori au trasaturi faciale ascutite si proeminente, cu sprancene bine definite.

Dar ceea ce atrage cu adevarat atentia asupra lor sunt buzele lor seducatoare.

De asemenea, Scorpionul se distinge usor de ceilalti printr-o privire patrunzatoare. Radiaza o energie misterioasa si atractiva, deoarece sunt buni in a-si ascunde emotiile.

Sagetator – spate puternic 

Sagetatorii sunt adevarati razboinici sau amazoane care iubesc aventura, iar caracteristicile lor fizice reflecta acest lucru cat mai bine posibil.

Sunt atletici in mod natural, cu un spate puternic. Sagetatorii sunt adesea inalti si gratiosi.

In plus, natura i-a  inzestrat cu ochi frumosi, clari si stralucitori, care sunt atat de expresivi incat cuvintele devin de prisos.

Capricorn – picioare

Este important ca Capricornii sa stea ferm pe picioare in viata si, deseori, ei sunt cei care devin proprietarii celor mai frumoase si mai lungi picioare.

Citeste si articolul :   Ce se intampla cu corpul tau cand nu primeste vitamina D

In plus, acest semn zodiacal se distinge prin caracterul practic si prin corpul potrivit.

Pielea fara cusur, o linie maxilara bine slefuita, cu pometi inalti sunt unele dintre cele mai remarcabile caracteristici fizice ale Capricornilor.

Varsator – picioare

Acest semn aerian trece prin viata ca o briza usoara, iar picioarele lor gratioase  ii ajuta in acest sens.

Acest lucru poate fi ceva pe care nu-l observam imediat, dar varsatorii sunt deseori ingrijiti , acordand atentie acelor mici detalii de care ar putea uita altii.

Varsatorii au o figura impunatoare si un aspect nobil, cu fruntea larga, umerii si soldurile. Au ochi visatori si par drept.

Pesti – ochi

Primul lucru pe care il veti observa despre Pesti sunt ochii lor. Au ochi fermecatori, plini de suflet, care te pot atrage la prima vedere.

Cu privirea lor atenta si captivanta, Pestii sunt capabili sa ofere oricarei persoane sentimentul ca sunt speciali .

Pestii au o personalitate fermecatoare si un zambet frumos. Parul lor este moale si fin, adesea ondulat.

Publicitate

Autor