Cum sa ai o piele sanatoasa

Fii blanda cu pielea ta

Frecarea prea tare lasa pielea aspra si rosie. Nu te lupta cu fata ta. Treceti peste lucrurile dure care pot fi prea aspre pe fata si pot provoca iritatii, care, la randul lor, va pot face mai susceptibili la eruptii. Daca va folositi mainile, asigurati-va ca sunt curate sau va veti transfera murdaria si uleiul care provoaca acnee chiar inapoi pe fata.

Nu sari peste spalatul de dimineata

Produsele pentru coafura sunt absorbite de perna, apoi se transfera pe piele – daca nu sunt curatate in dimineata, va va infunda porii toata ziua.

Publicitate

Pentru spalarea inainte de scoala, incercati ceva luminos care va va ajuta sa va treziti pielea. Daca va este greu sa va ridicati dimineata, o spalare a fetei racoritoare va poate ajuta sa aratati cu adevarat in viata.

Pune-ti mai intai detergentul in maini

Acest lucru pare inutil, dar de fapt ajuta la activarea ingredientelor de combatere a cosurilor in formula de spalare a fetei. O spumare rapidă le face mai eficiente atunci cand sunt aplicate pe fata.

Trebuie sa va curatati si telefonul

Citeste si articolul :   Care este cea mai sanatoasa parte a lamaii

Daca vedeti cosuri pe obraji sau oriunde in apropierea zonei in care tineti telefonul, acestea pot fi de pe telefon.

Deoarece este intotdeauna in mana ta, telefonul tau preia o multime de bacterii, care pot fi apoi transferate pe fata ta atunci cand faci un apel telefonic. Stergeti-va ecranul cu un servetel antibacterian des pentru a scapa de germeni.

Nu mai atinge fata

Stii cum iti sprijini barbia pe mana cand stai la curs? Acesta ar putea fi motivul acelor pete pe obraz sau maxilar.

Atingeti in mod constant lucruri care au germeni si bacterii – orice, de la telefon la dulap – astfel, punerea mainilor pe fata va transfera toate acestea pe piele.

Exfoliati regulat

Trucul este sa indepartati straturile de celule moarte ale pielii si murdaria care va blocheaza porii – si stralucirea naturala a pielii. Produsele cu alfa hidroxi si acizi lactici se exfoliaza usor pentru ca sa arati stralucitor.

Citeste si articolul :   Sase dintre cei mai buni coloranti naturali pentru ouale de Paste

Nu va spalati excesiv

Daca pielea ta inca se simte grasa, in loc sa te speli din nou (ceea ce poate face pielea sa produca si mai mult ulei), incearca un astringent dupa curatare.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Vlad Patru

Vlad este editor al ziarului online http://fabricatinromania.info, având o experienta de aproximativ 3 ani în televiziune, fiind editor imagine pentru TeleShop 24. De asemenea este pasionat de arta și film, tehnologie și psihologie.