Ce sa mananci pentru a slabi: alimente care ard grasimi

Care este secretul eficacitatii acestor produse? Faptul este ca au un continut scazut de calorii si ajuta la digerarea rapida a alimentelor, transformandu-le in energie si vitamine. Pe scurt, organismul cheltuieste mai multa energie pentru a digera astfel de alimente decat contine. In cele din urma slabesti fara greutati inutile si diete epuizante.

Fructe

Cel mai eficient arzator de grasimi pentru femei este grapefruitul . Daca il consumati zilnic (150 g sunt suficiente), atunci puteti reduce greutatea cu 2 kg in 2 saptamani. Efectul uimitor al grapefruitului asupra corpului se datoreaza faptului ca slabeste senzatia de foame si accelereaza metabolismul grasimilor. Aceasta include si alte citrice: pomelo, portocale, mandarine . Cu toate acestea, facand din aceste alimente o parte a dietei dvs., nu le consumati pe stomacul gol – puteti deteriora mucoasa stomacului.

Ananasul este util pentru scaderea in greutate . Ajuta la combaterea foametei si la digerarea alimentelor proteice mai grele (peste, carne, leguminoase), accelerand semnificativ metabolismul. Este suficient sa mancati pulpa de ananas proaspata de mai multe ori pe zi. Va rugam sa retineti: pentru arderea grasimilor, aveti nevoie doar de ananas proaspat, nu exista niciun gram de substante utile pentru metabolism in conservele de fructe.

Citeste si articolul :   Migdalele ajuta la scaderea colesterolului

Legume

Atunci cand alegeti legumele, acordati o atentie speciala celor bogate in fibre: varza si toate soiurile sale, castraveti, ardei grasi, anghinare, telina, sfecla rosie, broccoli, ridichi, mazare verde, ridiche neagra, morcovi, sparanghel si spanac . Suna ca o magie, dar aceste legume consuma mai multe calorii decat contin. In plus, fibra din legume imbunatateste tractul digestiv.

Publicitate

Articolul continuă după reclame

Folositi ceapa si usturoiul nu numai ca un condiment sanatos si parfumat, ci si ca produs de ardere a grasimilor (dar in cantitati rezonabile!) . Nu numai ca aceste legume ard grasimi,  dar actioneaza asupra hipotalamusului si reduc foamea, ca sa nu mai vorbim de protejarea impotriva bacteriilor si intarirea sistemului imunitar.

Oua

Nutritionistii au numit ouale al doilea cel mai important produs de slabit. Va pot ajuta sa va simtiti plini si reduc pofta de mancare.

Potrivit studiului, persoanele care au mancat oua la micul dejun au putut pierde cu 65% mai mult in greutate decat persoanele care au consumat un mic dejun cu carbohidrati cu aceleasi calorii.

Citeste si articolul :   Beneficiile vitaminei B6

Desert

Linia arzatoare de grasimi include scortisoara, ghimbir si cicoare pentru a imbunatati metabolismul. Scortisoara ajuta la metabolizarea zaharului mai eficient prin scaderea nivelului zaharului din sange si inhibarea formarii grasimii corporale. Pentru a obtine efectul dorit, nu aveti nevoie de mai mult de un sfert de lingurita de condiment pe masa. Ghimbirul arde grasimile datorita continutului de gingerol si uleiurilor esentiale. Poate fi adaugat la diverse feluri de mancare ca condiment,  si adaugat la ceai. In ceea ce priveste cicoarea, multi inlocuiesc cafeaua mai putin sanatoasa cu aceasta, adaugand zahar si smantana dupa gust.

Nu-ti place cicoarea? Apoi, amintiti-va despre ceaiul verde ! Efectul sau benefic asupra metabolismului este cunoscut de mult, iar experimentele au dovedit ca 4 cani de ceai verde pe zi va pot ajuta sa slabiti mai mult de 2,5 kg in 2 luni. Pentru pierderea in greutate, pastrati o cana de ceai verde si gheata la frigider sau beti-o proaspat pe tot parcursul zilei. Cinci cani de bautura va vor economisi 70-80 de calorii si, in combinatie cu o activitate fizica competenta, puteti pierde in greutate in cateva saptamani.

Autor