Sosoaca, un nou scandal cu Arafat, Rafila si Streinu-Cercel: „Asasinilor! Criminalilor”

Sosoaca a lansat un nou atac asupra celor mai mari specialisti in epidemiologie din Romania, dar a lui Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta.

Fosta senatoare AUR, a trecut si la Marcel Ciolacu si PSD

„Problema esti tu, Arafat, si toata sleahta ta, cu Rafila si cu Streinu-Cercel, care si-a batut joc de Romania! Ti-ai batut joc de copiii nostri, de batranii nostri. Acum Cercel tace si-si da seama ce greseala a facut. Foarte bine.

Luati atitudine, domnule Cercel, iesiti, ca dumnevoastra puteti! Aveti in spate un partid care a fost de acord cu starea de alerta si starea dictaturii medicale. Cel mai mare vinovat in acest moment este PSD, cu Marcel Ciolacu.

Diana Sosoaca, atac fara precedent la Ciolacu: „Oricum nu sa mai existati!”

Domnule Ciolacu, m-ai sunat. Foarte bine. Sa-ti speli pacatele. Daca nu le speli, la alegerile urmatoare nu ca nu intri in Parlament, nu vei mai exista!

Citeste si articolul :   Ioana Bran, deputat PSD: "Ma simt obligata sa revin"

Oricum nu o sa mai existati. Incetati cu acuzatiile ca ma duc in PSD. N-au curaj astia sa ma bage pe mine intr-un partid in care eu as face curatenie. N-ati mai vedea nici trei sferturi din el.

Sa accepti sa se profaneze corpul omului tau cu care ai trait? Sa accepti ca DSP condamna sa ne inmormantam mortii direct din spital. Asasinilor! Criminalilor de tara! O sa ajungeti sa va ia oamenii pe strada, nu va mai suporta nimeni, poporul roman fierbe”, a urlat Sosoaca intr-un live pe pagina sa de Facebook.

Autor