Sosoaca, adevarul ei despre vaccinare: „M-am vaccinat. Se numeste horinca!”

Sosoaca revine cu alte bazaconii despre vaccinare. Fosta senatoare AUR a spus ca “trebuie sa ai grave probleme de logica sa te vaccinezi” si a spus ca a apelat la horinca, “adevaratul vaccin romanesc”.

“Sa ma fereasca Dumnezeu sa ajung in stadiul ala in care sa nu mai am minte si sa ma vaccinez cu tampenie pentru un virus pentru care rata de insanatosire de de 99,77%. Trebuie sa ai grave probleme de logica sa te vaccinezi!”, a declarat Diana Sosoaca, in direct la Romania TV.

Diana Sosoaca: „M-am vaccinat impotriva prostiei si acest vaccin se gaseste in biblioteca”

De asemenea, senatoarea Diana Sosoaca a dezvaluit ca a urmat sfatul unui academician din Maramures si ca s.a vaccinat cu „adevaratul vaccin romanesc”

„M-am vaccinat impotriva prostiei si acest vaccin se gaseste in biblioteca. M-am vaccinat cu adevaratul vaccin romanesc. Se numeste horinca!

Este maramuresean. Daca vreti sa va vaccinati intr-adevar, luati o gura de horinca, dupa care a doua zi faceti rapelul si sa spun ca un an de zile va tratati si nu mai aveti nicio treaba cu niciun virus si nicio gripa!

Citeste si articolul :   Medicul militar Valeriu Gheorghita: Incepand de astazi, putem reincepe, cu totii sa speram!

Asa mi-a spus un academician: Diana, vaccineaza-te ca esti in Maramures! Cu horinca, draga mea, si a doua zi ia rapelul!

Cei din Maramures se vaccineaza cu un pahar de horinca si nu se imbolnavesc. Acolo nu se poarta botnita, oamenii sunt liberi. Au ramas aceeasi daci liberi”, a mai Sosoaca.

Autor