Diana Sosoaca, atac dur la adresa autoritatilor: „Se vor provoca infectari masive. Asta este din sistem, vor fi infectari masive”

Fosta senatoare AUR, Diana Sosoaca, socheza din nou cu alte declaratii. Avocata a fost criticata dur de catre deputatul PNL Paul Popescu care sustine ca “instiga oamenii la nerespectarea regulilor”

Sosoaca, reactie acida la adresa deputatului.

”E un ilustru necunoscut care imi pronunta numele si se foloseste de numele meu sa mai auda lumea ca exista unul ca asta in Parlamentul Romaniei. Cam asta e! Este si o infractiune de exercitare a unei profesii fara drept, avand in vedere ca domnul emana niste… Bine ca nu a vorbit despre probleme ginecologice, va dati seama unde ajungeam.

Cum isi permite sa faca afirmatii pe care nu le poate face decat un cadru medical? Au fost peste 10.000 de persoane in Piata Victoriei, le-a consultat el? De unde stie el ca sunt asimptomatici?”, a spus Diana Sosoaca la RomaniaTV.

Publicitate

Diana Sosoaca a declarat ca se pregatesc infectari in masa ale populatiei ca sa se dea vina pe oamenii care au participat la proteste. Aceste declaratii nu au fost sustinute cu probe. Astfel, senatoare incearca sa-si acopere propriile greseli.

Citeste si articolul :   George Simion, prima declaratie dupa ce s-a cerut verificarea adeverintei invocate de Diana Sosoaca: „O trimitem la alt medic”

„Se vor provoca infectari masive. Asta este din sistem, vor fi infectari masive si vor da vina pe noi care iesim la proteste, in al doilea rand pe medici. Flavia Grosan, de exemplu”, a mai spus Sosoaca.

Victor Ciutacu a intrebat-o de ce nu are dovezi dovezi clare.

„Nu e nicio supozitie, mi s-a zis din interior. Da, de la oameni din servicii. Cine va scapa bine, cine nu, nu. S-au distrus niste contracte de sute de milioane de euro. Discutam de bani, aici e problema. Eu ce va spun, ca este genocid!”, a raspuns Sosoaca.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.