Diana Sosoaca, umilita: “Aceasta descreierata instiga oamenii la nerespectarea regulilor”

Fosta senatoare AUR, Diana Sosoaca este atacata dur , fiind considerata responsabila pentru instigare la nerespectarea regulilor impuse pe perioada pandemiei de coronavirus, pandemie ce a ingenunchiat intreaga planeta.

Sosoaca este criticata in termeni duri de catre deputatul Pavel Popescu pe pagina sa de Facebook.

Pe mine ma dezgusta toate meme-urile/video-urile/glumele cu senatoarea Sosoaca dansand pe Pink Floyd. Nu pot schita nici un zambet cand le vad, dimpotriva. Ma intreb de ce am devenit atat de inconstienti cu privire la aceste subiecte si cum ne putem distra pe seama lor in aceste zile.

Dragilor, in timp ce aceasta descreierata instiga oamenii la nerespectarea regulilor va amintesc ca pe coridoarele spitalelor se tarasc pacienti cu tuburi de oxigen dupa ei, sectiile de ATI sunt pline si din ce in ce mai multi prieteni sau membri tineri ai familiilor noastre mor din cauza acestui nenorocit de virus chinezesc.

Publicitate

Publicitate

Poate ar fi bine ca personalul medical din prima linie sa distribuie niste video-uri live din lupta pentru vietile noastre. Poate asta ne va trezi totusi la realitate.

Citeste si articolul :   Diana Sosoaca, atac dur la Florin Citu: "Daca sunteti Superman, eu sunt Xena, printesa razboinica.

Voi cauta solutii pentru o legislatie mai aspra impotriva unor fenomene de genul Sosoaca. Locul acestei femei e la spitalul de psihiatrie. Sau cel putin nu e in Parlament”, a scris parlamentarul pe pagina sa de Facebook.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.