Diana Sosoaca, umilita: “Aceasta descreierata instiga oamenii la nerespectarea regulilor”

Fosta senatoare AUR, Diana Sosoaca este atacata dur , fiind considerata responsabila pentru instigare la nerespectarea regulilor impuse pe perioada pandemiei de coronavirus, pandemie ce a ingenunchiat intreaga planeta.

Sosoaca este criticata in termeni duri de catre deputatul Pavel Popescu pe pagina sa de Facebook.

Pe mine ma dezgusta toate meme-urile/video-urile/glumele cu senatoarea Sosoaca dansand pe Pink Floyd. Nu pot schita nici un zambet cand le vad, dimpotriva. Ma intreb de ce am devenit atat de inconstienti cu privire la aceste subiecte si cum ne putem distra pe seama lor in aceste zile.

Dragilor, in timp ce aceasta descreierata instiga oamenii la nerespectarea regulilor va amintesc ca pe coridoarele spitalelor se tarasc pacienti cu tuburi de oxigen dupa ei, sectiile de ATI sunt pline si din ce in ce mai multi prieteni sau membri tineri ai familiilor noastre mor din cauza acestui nenorocit de virus chinezesc.

Poate ar fi bine ca personalul medical din prima linie sa distribuie niste video-uri live din lupta pentru vietile noastre. Poate asta ne va trezi totusi la realitate.

Citeste si articolul :   Smiley, prima reactie dupa ce a fost amendat de politisti si supus unui test pentru depistarea consumului de droguri

Voi cauta solutii pentru o legislatie mai aspra impotriva unor fenomene de genul Sosoaca. Locul acestei femei e la spitalul de psihiatrie. Sau cel putin nu e in Parlament”, a scris parlamentarul pe pagina sa de Facebook.

Autor