Marcel Ciolacu: “Anunt public, oficial. In noaptea de Inviere voi fi la biserica.”

Liderul PSD, Marcel Ciolacu a anuntat ca in noaptea de Inviere el va merge la biserica, indiferent de restrictiile de circulatie care ar putea fi impuse in perioada sarbatorilor de Paste.

″In noaptea de Inviere merg la biserica, indiferent de situatie. Anunt public, oficial. In noaptea de Inviere voi fi la biserica. Acolo ma duc de cand eram copil…”, a declarat presedintele Social Democratilor.

Totodata, acesta si-a explicat decizia, declarandu-se gata sa plateasca amenda pentru eventuala sa sanctionare, ca urmare a incalcarii restrictiilor de circulatie.

De asemenea, Marcel Ciolacu a specificat ca este vorba despre o optiune personala, care nu implica partidul pe care il conduce. “Una e sa duc partidul intr-o directie – lucru care s-a mai intamplat si la PSD, si la alte partide – si sa il folosesc ca instrument, dupa hachitele mele, si alta este decizia mea personala… Voi purta masca, ma dezinfectez, dar voi fi la biserica”, a mai spus liderul PSD.

Ce se va intampla daca va fi oprit de politie pentru incalcarea interdictiei de circulatie dupa ora 22:

“Voi plati amenda, ca orice cetatean. Ce, ar fi prima oara? Voi plati amenda si imi voi asuma fapta”, a mai spus liderul PSD, Marcel Ciolacu.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.