Mirela Vaida, prima reactie dupa destainuirile lui Emily Burghelea

Mirela Vaida a reactionat dupa ce asistenta sa a demisionat. Emily Burghelea spune ca Vulpita a fost si este agresata de Viorel, iar itreaga echipa nu face nimic. Tanara nu a mai rezistat si si-a dat demisia, asa cum reiese din postarea asistentei de pa Istagram

Mirela Vaida, prima reactie dupa destainuirile lui Emily Burghelea

Publicitate

Dupa ce asistenta a facut dezvaluiri uluitoare pe Instagram, fanii au reactionat dur la adresa Mirelei Vaida.

„Si pentru ca Emily te-a demascat si te’a dat de gol ca stiai de abuzurile lui Viorel, a platit cu postul ei! Dar tu ramai acolo, cum altfel, la cat de corecta esti!! Tu trebuia sa fii prima data afara!”, a scris o internauta la o fotografie a Mirelei Vaida.

Publicitate

Prezentatoarea emisiunii a dat un raspuns scurt dar la obiect.

„Veti afla maine adevaratul motiv pentru care Emily a fost data afara!!”, a fost raspunsul dat Mirela Vaida la comentariu.

Internautii au reactionat si mai dur dupa acest raspuns:

Citeste si articolul :   Surpriza anului la Antena 1. Anuntul a fost facut chiar de Mirela Vaida

„de ce??? Ca s-a bagat unde nu ii fierbe oala nu? Ati saturat cu vulpita si viorel. Va bateti joc de ei si taranul ala incult isi bate joc de veronica si o agreseaza si voi de dragul emisiunii va faceti ca ploua.Rusine sa va fie!”, „adevaratul motiv cica! O faci si mincinoasa acum pe biata fata care a spus adevarul”, „Mirela trebuia data afara nu Emily!Se vede ca e totul regizat joaca teatru!Are pile bune!Emisiunea e o porcarie! Terminati odata e cazul!”, au mai scris fanii.

https://youtu.be/gdMlTi8nP44

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Comentariile sunt închise.