Faceti cunostinta cu adevaratele sotii ale celor mai bogati barbati din lume

Faceti cunostinta cu adevaratele sotii ale celor mai bogati barbati din lume. In spatele fiecarui barbat mega-bogat se afla o femeie puternica. Majoritatea acestor femei nu sunt doar sotii ca trofee; ele au cariere si traiesc pe cont propriu. De fapt, fac lucruri importante. Consultati aceasta lista cu sotiile celor mai renumiti miliardari din lume.

Priscilla Chan (Sotia lui Mark Zuckerberg)

Zuckerberg a fost alaturi de Priscilla Chan de cand s-au intalnit la Harvard. S-au casatorit in 2012 si au avut o nunta surprinzator de discreta. In timp ce el s-a ocupat pe internet, ea a devenit pediatru. Priscilla se ocupa si de organizatia caritabila Chan Zuckerberg Initiative, care a strans peste 45 de miliarde de dolari.

Publicitate

Miranda Kerr (Sotia lui Evan Spiegel)

Evan Spiegel este un alt miliardar. Poate ca nu-i stiti numele, dar probabil folositi inventia sa. El este omul care a dat lumii Snapchat si a castigat peste trei miliarde si jumatate de dolari din aplicatie.

Sotia sa, Miranda Kerr, nu avea nevoie de el pentru banii lui. A fost odata unul dintre modelele de top ale Victoria’s Secret, iar aspectul ei si simtul stilului i-au adus o avere de 45 de milioane de dolari. A avut o relatie scurta cu Orlando Bloom inainte de a se stabili cu Spiegel, pe care il cunoaste inca din copilarie.

Citeste si articolul :   Gabriela Firea, atac dur la Citu: "In guvernarea PSD, s-au dublat alocatiile si au crescut veniturile"

Faceti cunostinta cu adevaratele sotii ale celor mai bogati barbati din lume

Salma Hayek (Sotia lui Francois-Henri Pinault)

Desi nu toate femeile de pe aceasta lista sunt celebre in sine, Salma Hayek este cu siguranta. Sirena de la Hollywood a aparut pe marele ecran de ani de zile si a fost una dintre cele mai remarcabile vedete de film feminin din ultimele doua decenii. Cariera ei de actorie i-a adus 85 de milioane de dolari.

Ar putea sa traiasca din acesti bani pentru tot restul vietii, dar si cei 17 miliarde de dolari pe care are sotul ei ii ajuta. Francois-Henri Pinault detine o companie numita Kering.

Laurene Powell Jobs (vaduva lui Steve Jobs)

Lumea a intrat in doliu cand pionierul tehnologiei si cofondatorul Apple, Steve Jobs, a incetat din viata in 2011. Nimeni nu l-a plans mai mult decat iubita sa sotie, Laurene Powell Jobs, care fusese casatorita cu el de douazeci de ani.

Jobs si-a intalnit viitoarea sotie la Stanford Business School, unde au impartasit aceeasi pasiune pentru tehnologie, inovatie si cauze umanitare. Ea este inca implicata in tehnologie astazi si isi foloseste averea de 19 miliarde de dolari pentru a se stradui sa fie o forta pentru bine in lume.

Publicitate

Faceti cunostinta cu adevaratele sotii ale celor mai bogati barbati din lume

Citeste si articolul :   Dr. Constantin Dulcan, despre pandemia de coronavirus: "Ramane un singur lucru de facut. Reteta pentru a fi invulnerabili in fata virusului"

Susan Dell (Sotia lui Michael Dell)

Multi oameni folosesc unul dintre produsele lui Michael Dell chiar acum, in timp ce cititi acest lucru. El a cofondat Dell Computers si a fost creierul din spatele cresterii lor intr-una dintre cele mai importante companii IT de pe planeta.

Sotia sa, Susan Dell, nu se implica in afacerea sotului ei. In schimb, ea se ocupa de Fundatia Michael & Susan Dell, asigurandu-se ca o parte din averea lor detinuta in comun de 20 de miliarde de dolari se indreapta spre imbunatatirea accesului la asistenta medicala si educatie pentru unii dintre cei mai saraci copii din lume.

Melinda Gates (Sotia lui Bill Gates)

Cand Melinda Gates l-a cunoscut pe Bill Gates, el era doar un tocilar cotidian cu un vis. Cand s-au casatorit in 1994, inventatorul Windows era in drum spre o avere de mai multe miliarde de dolari. Ar fi cel mai bogat om din lume daca nu ar da atat de mult din averea sa caritatii.

Aceasta este o alta poveste de dragoste care a inceput la locul de munca – in primele zile ale Microsoft, el a angajat-o ca sef al produselor informatice. Inca lucreaza impreuna.

Tamiko Bolton (Sotia lui George Soros)

La varsta de 89 de ani, George Soros este foarte cunoscut in mass-media. El acorda miliarde de dolari in scopuri caritabile in fiecare an prin intermediul Fundatiei sale, dar este si flagelul presei conservatoare, care crede ca se amesteca prea mult in politica.

Citeste si articolul :   Medicul neurochirurg Vlad Ciurea: "Sigur va disparea aceasta boala, intr-un an va disparea"

Cand esti la fel de bogat ca Soros, nunta ta nu tinr doar o zi. Cu prilejul casatoriei sale cu Tamiko Bolton, care este cu patruzeci de ani mai tanara decat el – petrecerea a tinut un weekend complet. Cei doi erau deja impreuna de cinci ani pana in acel moment.

Kate Middleton (sotia printului William)

Daca a existat vreodata un mod sigur de a trai o viata bogata si luxoasa, sa va casatoriti cu un print.  William este al doilea in linie la tronul Regatului Unit in spatele tatalui sau, printul Charles.

Kate Middleton si sotul ei regal erau impreuna si la universitate, iar presa britanica a fost fascinata de relatia lor. Pe masura ce s-au maturizat, s-au asezat, iar fiul lor George va deveni intr-o zi rege.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.