Simona Halep, întâlnire de 5 stele cu Ducesa de Cambridge! Ce i-a transmis Kate Middleton

Simona Halep a câștigat turneul de la Wimbledon. Campioana noastră a învins-o în finală pe Serena Williams cu 6-2, 6-2 și își adaugă în vitrină al doilea trofeu de Grand Slam. La finalul meciului, Kate Middleton a felicitat-o pe campioana noastră, la câteva zile după ce Simona spunea că speră să o vadă în loja regală la finală.

Simona Halep, întâlnire de 5 stele cu Ducesa de Cambridge! Ce i-a transmis Kate Middleton
După ce a ieșit cu trofeul din arenă, Kate Middleton a așteptat-o pe Simona Halep pentru a o felicita personal. Ducesa de Cambridge i-a spus: “Felicitări! Ai jucat extraordinar, chiar extraordinar!”. Simona Halep a fost extrem de emoționată de întâlnirea cu Ducesa, mai ales că inițial nu o observase pe Ducesă din cauza emoțiilor.Simona Halep, întâlnire de 5 stele cu Ducesa de Cambridge! Ce i-a transmis Kate Middleton

După semifinala cu Elina Svitolina, Simona Halep a fost întrebată la conferința de presă ce membru al Casei Regale Britanice și-ar dori să vadă la finală. După câteva secunde de gândire, Halep a spus: “Kate, îmi place de ea!”

Citeste si articolul   HOROSCOPUL runelor săptămâna 22-28 iulie, cu Mihai Voropchievici. Bani și vești importante pentru o zodie, protecție divină pentru alta

După finala de la Wimbledon, visul Simonei Halep a devenit realitate și a cunoscut-o personal pe Kate Middleton într-o postură cu adevărat specială, cea de câștigătoare de Wimbledon.