Doliu in lumea medicala din Romania. A salvat o multime de oameni, dar pe el nu l-a mai putut salva nimeni

Doliu in lumea medicala din Romania. A incetat din viata medicul Imre Ludovic, specialist in obstretica-ginecologie. Anuntul tragic a fost facut chiar de familia acestuia.

Medicul Imre Ludovic, specialist in obstretica-ginecologie din Zalau s-a stins din viata.

Anuntul trist a fost facut de familia acestuia, care a fost un doctor ”purtand halatul alb, cu noblete, intreaga cariera -, dar si sot, tata si coleg altruist a carui amintire va fi pastrata de toti care l-au cunoscut, l-au apreciat, i-au fost prieteni si au lucrat alaturi de el”.

De amintit faptul ca, de-a lungul carierei sale, medicul a fost considerat ca fiind o persoana rabdatoare, dar si profesionista, oferin ajutorul tuturor persoanelor din jurul sau.

Publicitate

Doliu in lumea medicala din Romania. Medicul Imre Ludovic a decedat.

”Imre Ludovic a fost perceput ca un om deosebit, bland si rabdator, cu un simt al umorului fin, profesionist in adevaratul inteles al cuvantului, cel care – de fiecare data – si-a oferit ajutorul tuturor celor din jurul sau”, mai precizeaza sursa citata.

Citeste si articolul :   Cutremur in Romania. Unde a avut loc si ce magnitudine a avut

In ceea ce priveste cauza mortii, pana in momentul de fata nu exista detalii referitoare la acest lucru.

Publicitate

Medicul urmeaza sa fie inmormantat in cursul zilei de joi, 8 iulie, incepand cu ora 13:00, la capela reformata din municipiul Zalau, unde va avea loc si slujba.

Medicul a fost unul dintre cei mai mari profesionisti, care a salvat o multime de oameni ce acum isi arata regretul pentru pierderea lui. Familia a scris in mesajul de adio ca Ludovic Imre a fost perceput de toata lumea ca un adevarat specialist, care facea totul cu placere si cu iubire fata de oameni.

“Medicul Imre, un profesionist desavarsit, a fost nu numai doctor, purtand halatul alb, cu noblete, intreaga cariera, dar si sot, tata si coleg altruist a carui amintire va fi pastrata de toti care l-au cunoscut, l-au apreciat, i-au fost prieteni si au lucrat alaturi de el. De-a lungul timpului, medicul Imre Ludovic a fost perceput ca un om deosebit, bland si rabdator, cu un simt al umorului fin, profesionist in adevaratul inteles al cuvantului, cel care de fiecare data si-a oferit ajutorul tuturor celor din jurul sau.

Citeste si articolul :   Revoltator! Comerciantii chinezi vand gramezi de caini macelariti, in ciuda noilor interdictii

Toti cei care doresc sa isi ia ramas bun de la el o pot face joi 8 iulie, incepand cu ora 13:00, la capela reformata din municipiul Zalau, acolo unde va avea loc inmormantarea.”, a scris familia in anuntul publicat pe o retea de socializare.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.