Legume usor de cultivat. Legume fara pretentii pentru gradina ta!

Este mult mai sanatos sa mananci din gradina ta. Sunteti pe deplin constienti de ceea ce a intrat in produs si stiti ce mancati.

O gradina de legume economiseste, de asemenea, multi bani.

Multi sunt intimidati sa-si asume sarcina, dar inceperea unei gradini poate fi simpla daca cresti culturile potrivite. Exista multe care produc un produs excelent si nu necesita o gramada de munca.

Dovlecei

Dovleacul este o leguma nepretentioasa si poate fi cultivata atat in camp deschid cat si prin iarba. Frunzele acestei legume sunt foarte mari si creeaza umbra deasa, iar iarba de sub ele moare. Atunci cand ii semanati, trebuie sa ii udati de 2 ori pe saptamana. Deoarece radacina dovleacului patrunde la o adancime de 1 metru in pamant, isi poate extrage singura apa.

Salata verde

Exista multe tipuri de salata care pot fi cultivate. Puteti cultiva salata verde, care este excelenta pentru o salata verde mixta.De asemenea, puteti cultiva salata Iceberg.Oricum ar fi, sunt o cultura de vreme calda, care ar trebui plantata dupa ultimul inghet de primavara.

Publicitate

Semintele pot fi gasite cel mult in orice magazin general si sunt foarte ieftine.

Salata verde este o planta de vreme racoroasa, deci poate fi plantata la inceputul primaverii sau toamna. Rasadurile de salata se pot descurca cu un pic de inghet. Atata timp cat temperaturile nu scad sub 3 C, atunci plantele ar trebui sa creasca.

Sfecla rosie

Dintre culturile radacinoase, sfecla este cea mai nepretentioasa leguma. Este suficient sa udati santurile atunci cand semanati semintele si apoi cand apar lastarii. Sfecla este o planta rezistenta la frig.

Mazare

Mazarea este o leguma foarte iubita de gradinari. Trebuie udata in timpul semanatului si dupa germinare. Apoi mazarea creste singura.

Castraveti

Castravetii pot fi plantati direct in pamant, pot incepe in interior cu trei saptamani inainte de plantare sau puteti cumpara rasaduri de castraveti .
Oricum ar fi, sunt o cultura de vreme calda, care ar trebui plantata dupa ultimul inghet de primavara. Daca alegeti sa plantati castraveti in gradina dvs., plantati-i intr-un sol bine drenat, cu lumina soarelui ampla. Asigurati-va ca folositi compost si la plantarea lor.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.