Lidia Fecioru: Cadouri care aduc noroc si cadouri de care trebuie sa te pazesti. De ce nu e bine sa daruiesti cuiva un ceas!

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru si numerologul Mihai Voropchievici au dezvaluit care sunt acele cadouri care aduc noroc, dar si cele de care trebuie sa te pazesti.

Potrivit celor doi, cele sapte cadouri care nu pot fi acceptate, pentru ca aduc ghinion si boli, sunt: ceasurile (aduc despartire),

florile galbene (separare timpurie), cutitul (poate taia soarta), oglinda (de la o femeie catre o femeie – ii pot fura stralucirea), vase si farfurii (sa nu fie date prietenilor si surorilor

– pot fi imprumutate bolile si relele), vasele mari (poate duce la scaderea sanatatii – obligatoriu sa pui ceva in ele), portofelele ori gentile (sa aiba bani in ele, altfel e cu ghinion).

Publicitate

Cadouri care aduc noroc, armonie: Lumanari parfumate (aprind focul iubirii), flori in ghiveci (aduc armonie).

Incaltamintea noua oferita unui barbat inaintea unei calatorii lungi il ajuta sa revina in siguranta acasa. Vasele de lut aduse in casa noua atrag avere.

Citeste si articolul :   Rune pentru saptamana 10 - 16 august 2020. Racii au parte de tot ce-si doresc, Taurii sunt foc si para

Lidia Fecioru, la Adevaruri Ascunse: Nu schimba la magazin perechea de pantofi care nu iti vine, daca ai primit-o cadou!

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a spus, la Adevaruri Ascunse, de la Antena 3, ce trebuie sa faci atunci cand primesti in dar o haina, sau o pereche de pantofi care nu sunt pe masura ta.

”Cand ni se daruieste ceva de genul acesta, pantofi sau haine, nu trebuie schimbate, ci date mai departe. Tot ce tine de lucruri pe care le daruim si le primim depind de energia cu care sunt imbibate aceste lucruri.

Daca punem iubire in ele, nu pierdem nimic”, a spus Lidia Fecioru, la Antena 3.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.