Lidia Fecioru: Noua deprinderi care iti rapesc libertatea

Lidia Fecioru a vorbit la Antena 3 despre deprinderile care ne rapesc din libertate.

Cele noua deprinderi mai putin bune:

“- Alergam dupa perfectiune. E o perioada cand am inceput sa-mi accept greselile. Eu incerc sa nu mai fiu perfectionista. Daca incercam sa fim perfecti, intotdeauna vom fi falsi. Este o iluzie, nu exista perfectiune. Numai Dumnezeu este perfect. Trebuie sa renuntam si la perfectiunea celorlalti.

– Credem ca tot ce facem noi este necesar. E acelasi lucru cu perfectiunea, dar trebuie sa ne gandim ca undeva in subconstientul nostru, corpul si mintea sunt doua lucruri diferite. Chiar daca noi vrem sa le aducem in aromonie, nu se poate. De pilda, vrem sa ne infrumusetam tenul. Mintea isi doreste, dar corpul spune, mai ai pana la 60. Sa ne ascultam mintea, nu trupul. Mintea inseamna intuitie buna.

Publicitate

– Ii invinovatim pe altii. Ne transformam in victime. Cum ma apropii de cineva, ma plang. Trebuie sa nu mai invinovatim pe altii de nereusita ta. Daca nu ai reusit ceva, este vina ta. Nu a celorlalti.

– Evalurea sau etichetarea altora. Avem tendinta sa indreptam oamenii. Facem chestia asta pentru a controla pe altii. Poti da sfaturi, dar nu a evalua. Ai grija de sufletul tau, iubeste-te pe tine.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 5 iunie 2022. Balanta trebuie sa uite de certuri si conflicte

– Sa incetam sa presupunem ce simt si cred altii. Oamenii au senzatia ca cineva are grija lor si vorbeste despre ei. Chiar si asa, nu trebuie sa ne intereseze. Daca cineva barfeste, de fapt, se barfeste pe el.

– Sa nu concuram cu ceilalti. Incepi sa-ti doresti ca altii sa piarda.

– Sa incetam sa ne creem viitoarea fericirea. Noi traim in viitor, si niciodata nu ne putem desprinde sa traim clipa de acum. Timpul ne va arata la timpul lui ce avem de facut. Vrem masina, casa, iar apoi cand le avem, constatam ca nu sunt ceea ce ne-am dorit cu adevarat.

– Sa incetam sa ne ingrijoram de viitor.

– Sa incercam sa plecam sau sa ne indepartam din jur, oamenii negativi”, a spus bioenergoterapeutul la emisiunea “Adevaruri ascunse”

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.