Doliu in presa din Romania. Jurnalistul si-a pus capat zilelor la doar 38 de ani

Doliu in presa din Romania! Un jurnalist in varsta de 38 de ani din Suceava a decedat, luni, dupa ce a recurs la un gest cutremurator.

Fostul ziarist Florin Rusu a luat hotararea sa-si puna capat zilelor. Barbatul a fost gasit spanzurat intr-un garaj, scrie monitorulsv.ro.

Cea care a sunat la numarul de urgenta 112 pentru a cere sprijinul Politiei a fost chiar sotia sa, Anca Rusu. Femeia a spus ca sotul sau s-a inchis in garaj, probabil cu gandul de a se spanzura.

Ajunsi la fata locului, oamenii legii au constatat ca barbatul era deja mort si nu s-a mai putut face nimic pentru a fi salvat.

Publicitate

Din primele informatii aparute, tanarul ar fi suferir de depresie din cauza unor probleme personale.

Dupa decesul acestuia, doi copii minori au ramas orfani de tata.

Despre depresie:

Intr-o lume a socializarii si relatiilor virtuale intense, oamenii sunt tot mai singuri si depresivi. Unii devin dependenti, altii aleg suicidul.

Citeste si articolul :   Vesti triste, din pacate. Un fost concurent Masterchef, diagnosticat cu cancer. Barbatul are 3 copii frumosi

Depresia este o afectiune medicala serioasa care poate influenta in mod negativ starea, gandirea si comportamentul. Depresia se poate manifesta prin diverse simptome, cele mai des intalnite fiind un sentiment profund de tristete si pierderea marcanta a interesului fata de orice fel de activitati.

Alte simptome pot include:

Modificari ale poftei de mancare care duc la pierdere sau crestere in greutate

Insomnie sau somn prelungit

Pierderea energiei si oboseala marcanta

Anxietate sau iritabilitate

Un sentiment de lipsa de valoare si vinovatie neadecvate

Dificultate in gandire, concentrare si capacitatea de a lua decizii

Ganduri de moarte sau suicid si tentative de a le duce la indeplinire.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.