Horoscop zilnic, 15 iunie 2023. Leul are nevoie de o pauza

Berbec

Nu lua totul prea in serios astazi, Berbec. Instalati bariere oriunde este necesar. Dar, in acelasi timp, tine usa deschisa pentru oamenii calzi. Atmosfera ta se schimba dramatic si cu cat iti asculti mai mult corpul si intuitia, cu atat te vei simti mai in siguranta si mai fericit. Sfat: Nu va fie teama sa va aratati sentimentele.

Taur

Taur, vrei sa fii deasupra tuturor, nu numai pentru ca privelistea este uluitoare, ci si pentru ca iti da un sentiment de libertate. In timp ce iti faci urari pentru cea mai buna viata posibila pentru tine, ia un pix si hartie si schiteaza modalitati prin care poti incepe sa lucrezi pentru atingerea acestor obiective. Rupe cercul vicios al dorintelor si sperantelor realizandu-le cumva. Viata trezeste chiar atmosfera pe care ai ascuns-o in tine. Asa ca nu te bate cu nimic, incearca in schimb sa faci mici schimbari in fiecare zi, pentru a putea intr-o zi sa faci acel salt epic inainte. Sfat: Lucreaza pe tine in fiecare zi.

Publicitate

Gemeni

Intre zilele „negre” si „albe” se afla si cele „cenusii”. Daca simti ca esti sfasiat intre doua extreme, stii ca acestea pot fi doar doua usi care se deschid spre frumoasa vale din fata. Astazi, intindeti-va putin, miscati-va degetele de la picioare, mergeti la plimbare – orice se relaxeaza si elibereaza instantaneu energia stagnanta. Nu numai ca iti va improspata mintea, dar te va ajuta si sa stai in picioare si sa mergi cu gratie. Sfat: vezi ce se afla in fata ta ca poarta de acces catre visele tale.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 28 decembrie 2023.Trei zodii isi vor indeplini visele

Rac

Inspira incet si expira si mai incet, Rac. Lucrurile din jurul tau pot fie sa reflecte atmosfera ta, fie tu insuti le poti ridica si le poti imbunatati. Credeti ca totul este asa cum ar trebui sa fie. Daca ceva se misca incet, te invata sa ai rabdare. Daca ceva se reorienteaza, te invata gandirea creativa. Si daca ceva te face sa te simti complet singur, te invata sa cauti sprijin emotional. In loc sa va scufundati, incercati sa va dati seama cum sa inotati pentru a gasi o modalitate sanatoasa de a va exprima. Sfat: problemele rezolvate sunt cheia linistii tale.

Leu

Gandeste-te la ceva ce ai fi vrut sa faci inainte, dar nu ai apucat sa faci. Astazi ar putea fi o zi buna pentru a incepe sa faci asta. Exploreaza modalitati de a face lucrurile mai armonioase, in loc sa astepti ca momentul „perfect” sa soseasca magic intr-o zi. Adaugati distractie la tot ceea ce faceti astazi, Leu. Sfat: permiteti-va putina relaxare astazi.

Fecioara

Publicitate

Daca te-ai simtit prins intr-o pestera si ai cerut ajutor, atunci astazi ar trebui sa primesti doua mesaje importante. Aminteste-ti ca esti cea mai inalta autoritate din viata ta. Cineva sau ceva poate incerca sa te domine. Dar ei au putere asupra mintii tale doar daca le permiti sa intre in ea. Si, oricat de dificil suna, stii, sa-ti reamintesti ca meriti mai bine si sa alegi sa urci un munte abrupt in loc sa stai in siguranta intr-o vale poate fi cea mai buna cale de iesire pentru tine.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 14 decembrie 2021. Schimbari pe plan personal pentru Scorpioni

Balanta

Este posibil ca in ultima vreme sa iti doresti adesea sa te intorci in trecut si sa incerci sa privesti in viitor. Dar cum ramane cu cadoul tau? Tine-te si lasa-ti ingerii si ghizii sa aduca o nota de magie in viata ta. Daca situatia pare urgenta, poate ca acum nu este momentul sa ne agatam de cele mai mici detalii. Este timpul sa regandim viziunea mai larga a ceea ce se intampla. Sfat: creeaza fericire in prezent.

Scorpion

Ai incredere in intuitia ta astazi, Scorpion. Premonitiile tale sunt corecte, dar privesti viata ca un joc de sah. Faceti miscarile decisive numai atunci cand este momentul potrivit. Exploreaza optiunile tale si alege ceea ce ti se potriveste cel mai bine.Sfat: Adauga mai multa culoare vietii tale.

Sagetator

Sagetatori, incercati noi moduri de a va simti liberi. De exemplu, sa inveti un nou mod de a face aceleasi lucruri. Ai suficienta incredere in tine pentru a sti ca valoarea ta este determinata nu de cat de mult faci, ci de cat de bine faci. Sanatatea este punctul tau de interes, asa ca alege cu intelepciune si pune-o intotdeauna in fruntea listei tale! Sfat: pastreaza-ti curajul si alege sa lupti pentru tine astazi, in loc sa dai inapoi.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 27 iunie 2022. Varsatorul trebuie sa stea departe de extreme

Capricorn

Capricorni, energia intensa a acestei saptamani va poate lasa fara suflare cu ragaz. Dar pentru ceea ce merita, fa-ti timp, bea putina apa racoritoare, fii pe deplin constient de briza rece care iti atinge pielea si imbratiseaza pe deplin locul in care te afli in viata. Sfat: faci destule, nu trebuie sa te suprasoliciti.

Varsator

Decizia de a trece de la starea actuala de lucruri la una mai mare poate fi exact ceea ce ai nevoie astazi, Varsator. Inchide ochii, priveste in interiorul tau si ai incredere in sentimentul care te va duce acolo unde trebuie sa fii. Credeti ca puteti obtine mai mult daca nu grabiti lucrurile. Sfat: Ai incredere in intuitia ta astazi.

Pesti

Poate ca astazi este momentul sa te concentrezi asupra vietii tale amoroase. Si asta inseamna ca chiar daca iei o pauza de la serviciu pentru a-ti da energia relatiilor, ziua va fi fructuoasa. Cand un aspect al vietii pare sa fie plin de dificultati, mutati-va privirea catre un alt aspect care se poate dezvolta, desi in ritm de melc. Te afli la finalul unui ciclu complex. Sfat: Cel mai bun mod de a te simti iubit este sa oferi dragoste celorlalti si tie insuti.

Publicitate

Autor