Horoscop zilnic, 21 ianuarie 2023. Universul lucreaza in beneficiul Sagetatorilor

Fara sarguinta si vointa, nimic nu va iesi la suprafata. Este posibil sa se inceapa astazi reparatii care necesita demolare si constructie noua, dar trebuie avuta o atentie deosebita atunci cand utilizati unelte grele si periculoase.

Berbec

Astrele prezic mari schimbari si crestere in cariera si finante. Astepti de mult o oportunitate, facandu-ti planuri, pregateste-te sa le indeplinesti. Pregatirea este cheia aici. Include si atitudinea de a actiona rapid in functie de circumstante, de a raspunde imediat la schimbari. Este important sa fii pregatit pentru consecinte – ce vei face cu recompensa pentru munca ta care a cazut asupra ta? Si ar trebui sa te gandesti la asta din timp. Este timpul sa inlocuim povestea esecului cu credinta si lipsei cu prosperitatea. Si nu uita de recunostinta, Universul te- a sustinut mai mult decat iti poti imagina! Sfat: Munceste din greu, timpul tau pentru a prospera este chiar dupa colt.

Taur

Publicitate

Uneori este greu sa alegi scenariul potrivit. Tentatia de a merge pe calea usoara, prin fortele altora, prin viclenie, este foarte mare. Dar acestea sunt impresii foarte inselatoare, Taur! Nu cadea in capcana. Cantarul justitiei a fost transferat in mainile tale pentru un motiv. Odata cu puterea vine si responsabilitatea, iti amintesti? Cand vine vorba de chestiuni ale inimii, astrele iti cer sa evaluezi atat actiunile, cat si cuvintele. Se implinesc promisiunile facute, poti avea incredere in persoana de langa tine? Sfat: nu o luati pe calea usoara, ci pe cea potrivita.

Gemeni

Energia conflictului te inconjoara in acest moment. Este greu sa-ti asculti propriile ganduri si cu atat mai greu sa incerci sa explici altor oameni punctul tau de vedere. In primul rand, renuntati la nevoia de a fi inteles. Daca stii adevarul, esti deja intr-o pozitie avantajoasa, uneori este nevoie de timp pentru ca altii sa o accepte. Dar puterea este in adevar, iar ea este de partea ta. Chiar daca despartiti valurile marii si aratati singura cale adevarata, veti fi numit magician. Dedica timp lucrurilor placute. Vei sti cand este timpul sa iesi din nou in lume. Sfat: Deocamdata, concentreaza-te doar pe lucrurile care iti aduc bucurie.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 23 iulie 2021. Balanta trebuie sa puna sanatatea pe primul loc

Rac

Reciprocitatea este cheia, reciprocitatea este fundamentul unei uniuni fericite. Creativ, profesionist si romantic. Deci, daca energia ta nu este respectata aici, da-ti permisiunea de a ridica piesele si de a merge mai departe. Daca nu ai grija de tine, cine o va face? Cand vine vorba de chestiuni profesionale, fii extrem de atent. Stelele indica un nedoritor egoist care viseaza sa obtina o pozitie confortabila in munca ta. E bine ca ai de unde alege. Ai mereu de ales. Simtiti-va liber sa revendicati ceea ce va apartine de drept in acest moment. Sfat: Nu uita, reciprocitatea este fundamentul unei relatii sanatoase .

Leu

Uneori, ingrijirea de sine arata ca un ruj sau o crema. Alteori arata ca prioritizarea, stabilirea limitelor si respingerea a ceea ce nu rezoneaza cu cantecul tau de suflet. Atata timp cat nu raniti pe nimeni in acest proces, aveti tot dreptul. Oamenii vor trebui sa accepte aceasta realitate. Chiar daca nu le place, amintiti-va ca este corect si nu ar trebui sa va sacrificati pentru confortul altcuiva. Nu este o sarcina usoara, nu? Creativitatea va ajuta la luminarea severitatii deciziilor. Implementeaza idei vechi, incearca lucruri noi, creeaza ceva frumos. Se armonizeaza. Sfat: Adresati-va artistului interior , faceti din creativitate o meditatie.

Fecioara

Poate ca nu este vorba despre oamenii din viata ta, nu despre mediu si nu despre circumstante. Poate ca esti doar tu si starea ta interioara. Nu exista armonie in casa – nu in alte chestiuni, considera ca aceasta este regula. Nu vei construi relatii sanatoase daca esti complet destabilizat. Saptamana aceasta, gaseste o modalitate de a cobori de pe roata hamsterilor, de a-ti umple rezervele interioare. Dedica-te practicilor care ajuta la reconectarea cu simtul tau si trezesc bucuria din interior. Daca inseamna a dezamagi cativa oameni, asa sa fie. Este in regula. Sfat: ai grija de forta ta fizica si mentala, ai grija de tine.

Balanta

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 8 octombrie 2023. Astrele vin cu vesti bune pentru trei zodii in ultima zi din saptamana

Ai experimentat un sfarsit tragic sau douazeci – nu conteaza. Si o greseala te poate face sa-ti pierzi increderea in Cupidon odata pentru totdeauna. Dar cea mai proasta alegere este sa urmezi acest sentiment de dezamagire, sa crezi in el ca singurul adevar. Universul ne invata in fiecare zi. Totul se intampla cu un scop mare si potrivit – pentru noi. Uneori, Universul intervine pentru a curata destinul de elemente inutile care nu corespund caii si scopului principal. Fericirea ta te asteapta, mergi la ea. Sfat: Gasiti o modalitate de a ramane deschis in ciuda tuturor experientelor negative.

Scorpion

De fiecare data cand faci un pas in necunoscut, de fiecare data cand te hotarasti sa explorezi necunoscutul, cu siguranta te vor depasi vechile temeri. E bine ca acum stii despre acest tipar. Acum ai ocazia sa te eliberezi de scenariul invechit si sa crezi din nou in tine. Deci, reda-ti increderea in tine, bine? Busola ta interioara stie deja directia in care trebuie sa te misti. Trebuie doar sa faci acest prim pas. Sfat: nu juca viata dupa scenariile altora, scrieti-le pe ale tale!

Sagetator

Daca este menit sa fie asa, atunci va functiona impotriva sanselor. Daca acest lucru nu ar trebui sa faca parte din povestea ta, atunci nicio forta nu va tine toate partile irelevante impreuna. Deci, lasati ceea ce trebuie sa se destrame, sa se destrame. Aceasta este una dintre principalele legi ale universului – ceva mai bun vine sa inlocuiasca invechitul. Lasa fundatiile instabile sa se prabuseasca in timp ce tu ramai in centrul propriului tau univers. Exista ordine in haos si haos in ordine. Ai incredere ca planul divin lucreaza in favoarea ta! Sfat: Chiar si in haosul zilelor, amintiti-va ca Universul lucreaza in beneficiul vostru.

Capricorn

Uneori trebuie sa spui da vietii, indiferent ce are de oferit. Incearca lucruri noi, indrazneste, cauta, inspira-te din neobisnuit. Astazi este ziua in care sa-ti lasi parul jos si sa-ti lasi partea spontana sa conduca. Amintiti-va, acest lucru nu ar trebui sa aiba sens pentru nimeni. Nici nu ar trebui sa aiba sens pentru tine. Pentru a te face sa te simti bine si sa te distrezi. Un citat al filozofului si liderului spiritual Alan Watts, sa fie regula ta astazi: „Este adevaratul secret al vietii sa fii pe deplin implicat in ceea ce faci aici si acum.”

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 13 februarie 2021. Balanta poate forma o baza solida pentru realizarile viitoare

Varsator

A face ceea ce trebuie nu este intotdeauna usor. Amintiti-va ca viata altora depinde de decizia dvs., iar acest lucru va va ajuta sa aveti precautia necesara. Daca iti este greu sa intelegi pe ce drum sa mergi, calmeaza-ti mintea si priveste lucrurile din punctul de vedere al celuilalt, ca din exterior. Acei reprezentanti ai zodiei care se afla in proces de cumparare a unei case sau de deschidere a unei noi intreprinderi sunt rugati de astre sa-si puna in ordine documentele. Si mai bine – consultati un specialist, apoi continuati. Fa doar pasi increzatori. Sfat: Fa ceea ce este potrivit pentru tine, dar nu in detrimentul celorlalti.

Pesti

Esti iubire si esti iubit, iar aceasta vibratie a iubirii pe care o tii in tine iti ofera bucuria de a fi doar in preajma unei persoane. Dezavantajul, desigur, al acestei abilitati grozave este ca devii predispus sa atragi narcisisti ​​si vampiri energetici, Pesti. Daruieste neconditionat celor care merita dragostea ta, respectand in acelasi timp granitele energetice. Acesta nu este un capriciu, ci o practica fundamentala care imbunatateste foarte mult calitatea vietii. Da, si inca ceva! Daca intentionati sa oferiti cuiva o a doua sansa, asigurati-va ca o faceti in propriile conditii. Sfat: fiti mai indrazneti cand este necesar sa stabiliti limite clare.

Publicitate

Publicitate

Autor