A inceput o perioada extraordinara pentru aceste zodii: cine va avea noroc?

Luna ianuarie este marcata de miscari astrologice intense. Daca pentru unii nativi aceasta perioada de retrograd nu merge bine  , pentru altii totul merge de minune. Cea mai norocoasa dintre zodiile astrologice va putea sa faca un bilant si sa inceapa anul pe o baza solida.

Ce semne zodiacale vor avea noroc in aceasta saptamana?

Trei semne zodiacale vor fi favorizate de stele in aceasta saptamana.  Deoarece stelele ii favorizeaza, vor fi foarte norocosi in diverse aspecte ale vietii lor si, in sfarsit, isi vor putea schimba viata in bine.

Scorpionul

Scorpionul este unul dintre semnele in centrul atentiei in aceasta saptamana. Acest semn de Apa va putea intr-adevar sa atraga norocul si succesul in aceasta perioada. Marea sa intuitie il va ghida in actiunile sale zilnice. Fie in familie, fie in viata profesionala, acesta din urma ar putea realiza tot ce isi doreste si sa reuseasca in tot ceea ce isi propun . Trebuie spus ca energiile planetare sunt in favoarea reflectiei si introspectiei. Un pas important in determinarea caii corecte de urmat pentru a obtine succesul profesional. Unele decizii bune care vor fi luate in aceasta saptamana i-ar putea pune in cale oameni care ar putea avea o influenta pozitiva asupra destinului sau. Scorpionul ar putea juca si rolul de lider pana pe 15 ianuarie. Multi oameni vor putea beneficia de sfaturile sale si  cunostintele   lui pentru a iesi din zona lor de confort si a se confrunta cu circumstante dificile. In plus, ascultarea colegilor le poate intari relatiile si pozitia la locul de munca. In plus, aceasta a doua saptamana va fi favorabila descoperirilor imbogatitoare si calatoriilor de afaceri.

Articolul continuă după reclame

Sagetator

In ciuda unor obstacole intalnite la inceputul anului, Sagetatorul ramane hotarat si foarte optimist. Devenind constient de anumite domenii de imbunatatire, el va putea face schimbari pozitive in viata sa profesionala. Secretul va fi totusi sa te indepartezi de vibratiile negative si sa te concentrezi pe elementele esentiale pentru a depasi toate dificultatile. Datorita timpului si energiei dedicate activitatilor lor, Sagetatorii au putut vedea o recuperare neasteptata in aceasta saptamana. In plus, daca reuseste sa puna capat anumitor ranchiuni si emotii negative, aceasta zodie de Foc ar putea da o noua viata relatiilor sale profesionale si de prietenie. Pe partea inimii, aceasta saptamana se anunta favorabila intalnirilor romantice. O poveste de dragoste ar putea aparea si se poate dezvolta fara probleme. Sagetatorul nu va mai putea sa-si stapaneasca sentimentele placute si nu va ezita sa le impartaseasca cu cealalta jumatate a lui. Totusi, pentru a realiza un echilibru intre viata personala si cea profesionala, va trebui neaparat sa faca schimbari zilnic.

Varsator

Luna ianuarie se anunta pozitiva pentru aceasta zodie a Varsatorului. Acelasi lucru este valabil si pentru aceasta a doua saptamana a lunii. Acest semn de Aer are intr-adevar toate sansele de a obtine abundenta si prosperitate. Creativitatea si simtul sau de imaginatie ii vor permite acestui nativ sa obtina venituri semnificative. Acest semn, care a trecut recent prin perioade intunecate, si-ar putea imbunatati in sfarsit conditiile de viata. Acesta va fi momentul ideal pentru a investi, cumpara sau vinde o proprietate. Ei vor fi, de asemenea, mai constienti de mijloacele necesare pentru a atenua tensiunile familiale si pentru a raspunde la crizele intalnite la locul de munca. Acesta din urma ar putea aduce si o viziune originala activitatilor sale curente. Cu toate acestea, ar trebui sa aiba grija sa tina problemele legate de munca in afara sferei private. Varsatorul care asteapta schimbarea locului de munca sau o promovare este probabil sa primeasca vesti bune. La fel, este indicat sa profitati de aceasta perioada pentru a va face bilantul si a dobandi noi competente prin antrenament. Datorita careia, el si-a putut creste foarte mult increderea in sine.

Autor