Indepartati petele de rugina de pe podea in 10 minute cu un truc simplu

Fiind vizibile pe gresie, urmele de rugina ajung sa dea podelei tale un aspect murdar. Cu toate acestea, este foarte posibil sa le eliminati, in special prin utilizarea de produse naturale.

Cum sa indepartezi urmele de rugina de pe gresie in mod natural?

Lamaie pentru a indeparta rugina

Datorita acidului citric pe care il contine, lamaia este unul dintre cele mai bune produse de curatat  natural  pe care le poti gasi la indemana. Intr-adevar, este capabil sa elimine urmele de rugina pe care le poate afisa podeaua ta. Pentru a-l folosi in acest scop, pur si simplu extrageti sucul de lamaie intr-un bol si adaugati un praf de sare. Apoi, turnati un sfert de lingurita din aceasta solutie pe urmele de rugina, apoi lasati sa actioneze 10 minute inainte de a spala cu o periuta de dinti veche, uzata, cu peri moi.

Pasta de dinti pentru combaterea ruginii

Publicitate

Aceasta pasta de curatare actioneaza ca un agent bland si eficient, in acelasi timp. Pasta de dinti cu fluor indeparteaza, printre altele, zgarieturile si petele. Daca doriti sa  scapati podeaua de o pata de rugina, aplicati peste ea un strat subtire de pasta de dinti. Apoi, folosind o periuta de dinti veche cu peri moi, frecati zona afectata cu miscari circulare. La final, curatati placile cu apa curata.

Otet alb pentru a indeparta rugina

Citeste si articolul :   3 retete naturale pentru a curata perfect un cuptor cu microunde

Este un fapt, nu exista un produs de uz casnic mai bun decat otetul alb. Acesta din urma fiind formidabil, cand vine vorba de eliminarea unui depozit de minerale, a unei pate de grasime sau a urmelor de rugina. Din motive intemeiate, aciditatea otetului alb poate depasi cele mai incapatanate urme. Pentru a-l folosi pentru a indeparta rugina de pe gresia din casa, incepeti prin a turna 3 linguri de otet pe urmele de rugina, apoi lasati-l sa stea aproximativ 5 minute. Apoi folosind o carpa curata, curatati podeaua si repetati operatia de cate ori este necesar, pana cand toate urmele de rugina dispar.

Rosii pentru a scapa de rugina

Ca si lamaile, rosiile sunt fructe care contin si acid citric. Acesta din urma fiind foarte eficient in indepartarea ruginii si a depunerilor minerale. Pentru a scapa de urmele usoare de rugina, mai ales pe suprafetele ceramice, luati o rosie si taiati-o in jumatate, turnati un praf de sare pe zona ruginita si frecati jumatate de rosie pe ea, apoi lasati sa actioneze pana la 7 minute. La final, curatati cu o carpa moale.

Citeste si articolul :   3 sfaturi puternice pentru indepartarea petelor incapatanate de pe oale si tigai

Dupa cum ati vazut, pentru a depasi urmele de rugina, nimic nu este mai eficient decat ingredientele naturale.

Publicitate

Publicitate

Autor