Horoscop zilnic, 14 ianuarie 2023. Vine o perioada stabila pentru Sagetator

In loc de rutina obisnuita, vrei sa te distrezi si sa te relaxezi. In acelasi timp, activitatea si puterea ta scad treptat odata cu ciclul lunii.

Berbec

Depasirea limitelor creative va ramane tema principala in aceasta saptamana. Ar trebui sa va permiteti sa deveniti mai extravagant si mai exuberant pentru a-i surprinde cu adevarat pe altii. Ofera lumii ceva ce nu a mai vazut pana acum. Cand vine vorba de dragoste, Astrele te sfatuiesc sa arunci o privire mai atenta la ceea ce se intampla: chiar ai sentimente pentru partenerul tau sau il tii pe carlig din cauza interesului inactiv? Sfat: elibereaza-ti creativitatea.

Taur

Acordati atentie celor dragi. Apar atunci cand ai nevoie de ajutor? Isi tin promisiunile? Dragostea nu este intotdeauna confortabila si ti se aminteste asta astazi. Intra in spatiul de constientizare si vezi aceasta conexiune pentru ceea ce este. Exista atat de multe scuze pe care le poti gasi, dar nu le asculta. Sfat: fiti constienti ca ceea ce se intampla asa ar trebui sa fie.

Gemeni

Lista ta de lucruri de facut arata ca constitutia unei tari mici. Dar cine este responsabil pentru faradelegile din viata ta? Ceea ce te confrunti acum este un semnal de trezire care iti atrage atentia asupra faptului ca nu poti face totul pe cont propriu, chiar daca vrei cu adevarat. Sfat: Simplifica-ti atat viata, cat si lista de lucruri de facut.

Citeste si articolul :   Horoscop Capricorn septembrie 2021

Rac

Astazi esti intr-o stare de flux. Iti dai seama ca ceva care este menit sa fie al tau va fi intotdeauna al tau si isi va gasi cumva in mod misterios drumul catre tine. Singurul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa te relaxezi si sa ai incredere in proces. Sanatatea si bunastarea vor fi probabil prioritatea ta principala in saptamanile urmatoare. Sfat: Fa-ti timp pentru tine.

Leu

Fa-ti o favoare si nu remedia situatia. Amintiti-va, nu puteti controla toate evenimentele din lume. Singurul lucru asupra caruia ai putere este lumea ta interioara si actiunile tale. Astrele recomanda sa contopiti cu apa: macar sa faceti o baie. Sfat: Tine minte, nu poti controla totul in jurul tau.

Fecioara

A face ceea ce trebuie nu este intotdeauna usor. Amintindu-ti ca viata altora depinde de decizia pe care o iei, trebuie sa mergi cu grija astazi. Daca iti este greu sa stii unde sa mergi, calmeaza-ti mintea si observa ce se intampla din punctul de vedere al celeilalte persoane. Cei care se afla in proces de cumparare a unei locuinte sau de a incepe o noua afacere sunt rugati sa-si puna in ordine documentele. Sfat: Fa ceea ce trebuie.

Balanta

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 13 mai 2023. Vine o perioada grea pentru Capricorn

Ti se pare ca realizarile tale depind direct de modul in care te trateaza ceilalti. Dar nu este. Ce se intampla daca ti s-ar spune ca esti iubit pur si simplu pentru ca esti tu insuti? Luna in descrestere iti ofera oportunitatea de a renunta la responsabilitatea pe care ai purtat-o ​​pe umerii tai, deoarece esti apreciat pentru usurinta ta. Sfat: veti avea sansa de a va elibera de responsabilitatea care tine pe umerii tai.

Scorpion

Ne dorim ca fiecare zi sa fie o aventura. Dar a te astepta sa obtii constant ceva nou si incitant este putin nerealist, nu-i asa? puterea ta consta in faptul ca iubesti atat zilele bune, cat si zilele rele. Acesta se va dovedi a fi secretul succesului tau. Sfat: Intri intr-o perioada de stabilitate.

Sagetator

Esti demn sa aranjezi o vacanta fara motiv si scop. Esti hotarat sa pictezi orasul in culori stralucitoare si sa creezi noi amintiri. Nu uitati ca Mercur este inca in retrograd. Prin urmare, feriti-va de a face lucruri pe care mai tarziu le veti regreta. Ai grija de inima ta si fa o alegere informata. Sfat: este timpul sa te distrezi.

Citeste si articolul :   Horoscop rune 19-25 iulie 2021. Sagetatorii primesc cadouri, Racii au parte de lucruri extraordinare. Previziunile lui Mihai Voropchievici pentru toate zodiile

Capricorn

Esti gata sa te transformi. Esti gata sa pasesti in necunoscut. Aceasta mantra te va ajuta sa supravietuiesti celor mai dificile incercari. Dar tine minte: tot ceea ce ti se intampla astazi se datoreaza deciziilor si actiunilor tale din trecut. Sfat: Esti pregatit pentru schimbarea pe care tu ai instigat-o.

Varsator

Cufunda-te cu capul in incertitudine si haos. Orice s-ar intampla astazi face parte din calea ta spre crestere si schimbare. Si cand te simti singur, aminteste-ti ca esti inconjurat de oameni care te iubesc. Sfat: veti avea nevoie de ajutor si sprijin in acest moment.

Pesti

Mercur retrograd va atrage atentia asupra acelor lucruri pe care le-ati impins candva in cutia din spate. Fiti atenti la ceea ce va aprinde focul interior. Invatand sa va gestionati mai bine timpul, veti putea acorda credit numeroaselor proiecte pe care le-ati preluat candva. Sfat: este important sa inveti cum sa-ti gestionezi mai bine timpul.

Autor