Horoscop zilnic, 20 ianuarie 2023. Pestii trebuie sa isi asculte intuitia

Berbec

Poate vrei sa stai acasa, sa-ti pui telefonul in modul avion, sa imbratisezi prietenii tai blanosi si sa urmaresti emisiunile tale preferate. In loc sa inoti impotriva curentului, imbratiseaza locul in care te afli in acest moment. Asculta ce iti spune sufletul tau. Sfat: asculta-ti vocea interioara.

Taur

Cei dragi au o abilitate ciudata de a te face sa zambesti chiar si in cele mai intunecate nopti. Dar ceea ce pretuiesti cel mai mult este usurinta care este sinonima cu aceasta conexiune. Taur, nu trebuie sa-ti filtrezi cuvintele sau sa fii altceva decat tu insuti. Sfat: Fa ceva frumos pentru cei dragi.

Publicitate

Gemeni

Exista multe moduri de a spune „Te iubesc”. Exista multe moduri de a le arata oamenilor pe care ii iubesti cat de mult iti pasa de ei. Suna-ti cel mai bun prieten care locuieste in cealalta parte a lumii. Trimite un cadou fratelui sau surorii tale. Du-ti mama la magazinele ei preferate. Orice vei pune in spatiu isi va gasi drumul inapoi la tine din abundenta. Sfat: Ai grija de cei dragi.

Rac

Tu esti arhitectul realitatii tale. Gandurile tale sunt cele care joaca un rol important in crearea experientei tale. Fii atent la ceea ce faci si daca te ajuta sa cresti sau nu. Nu vrei ca gandurile tale anxioase sa puna stapanire astazi pe tine. O modalitate buna de a-ti recastiga puterea este sa te intorci la momentul prezent, la eternul acum. Rac, cu cat esti mai impamantat in acest timp, cu atat vei putea face fata mai bine turbulentelor lumii exterioare. Sfat: intoarce-te in prezent.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 18 noiembrie 2023. Sambata Alba pentru trei zodii

Leu

Vrajile au fost aruncate. Intentiile au fost stabilite. Totodata, s-au facut demersurile necesare pentru punerea in miscare a cauzei. Acum este timpul sa stai pe loc, sa te relaxezi si sa urmaresti evenimentele care se desfasoara in favoarea ta. Lei, priviti realitatea voastra prin ochii universului si fiti constienti de magia care va inconjoara in acest moment. Celor care au aratat dragoste li se reaminteste ca exista cineva cu potential mare pe orbita lor. Singurul lucru pe care trebuie sa-l faci pentru a le atrage atentia este sa fii cea mai stralucitoare, mai indrazneata si cea mai autentica versiune a ta! Sfat: relaxeaza-te si urmareste roadele muncii tale.

Fecioara

Uneori trebuie sa dansezi. Uneori trebuie sa renunti la ideea cine esti si cum ar trebui sa arate viata ta. Daca asta nu are sens pentru tine, este pentru ca nu ar trebui sa aiba legatura cu tine. In loc sa incercati sa intelegeti ceea ce se intampla in peisajul emotional, acordati-va permisiunea de a cobori in lumea interlopa, de a simti tot ce se poate simti. Luna in descrestere lasa loc pentru o curatare serioasa, si asta e in regula. Sfat: nu mai reflecta.

Balanta

Balanta, te superi mereu ca esti lasat in urma. Cum ai asteptat de secole ca aceasta poveste de dragoste perfecta sa se manifeste in realitatea ta. Asadar, fa-ti o favoare si urmareste ce se intampla acum. Fii atent la toata dragostea care se revarsa atat de generos in ceasca ta. Stelele indica un fan care se afla pe orbita ta de ceva timp. Cineva care a incercat sa-ti atraga atentia. Sfat: Priveste mai atent imprejurimile tale.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 22 noiembrie 2020. Este posibil ca Varsatorul sa primeasca o promovare

Scorpion

Este timpul sa mergeti inainte si sa castigati, Scorpioni! Este timpul sa-ti declari destinul. Astazi, asrele va reamintesc ca astfel de oportunitati nu apar in fiecare zi. Astfel, aceasta este o zi a perspicacitatii si a intalnirilor intamplatoare. S-ar putea sa intalnesti pe cineva special din senin.

Sagetator

Cum este sa fii copilul iubit al Destinului, Sagetator? Iti traiesti cea mai buna viata si vezi miracolele care se desfasoara in realitatea ta ca o intamplare zilnica. Mai mult, portalul abundentei se deschide pentru tine, aducand in realitatea ta confortul care a fost candva un vis indepartat. Fii recunoscator pentru ce ai. Fii recunoscator pentru ceea ce urmeaza sa vina. In acelasi timp, nu uitati sa faceti buget pentru a nu exagera cu cheltuielile dvs. Sfat: Nu cheltuiti in exces.

Capricorn

Aveti doua optiuni, Capricorni: continuati sa perpetuati istoria limitarilor sau deschideti-va mintea si inima catre posibilitatile a tot ce puteti face. Ceva ne spune ca exista o agitatie secundara care necesita atentia ta! O agitatie secundara care ar putea fi mai mult decat o distractie de weekend. Asadar, fa-ti o favoare si prioritizeaza ceea ce iti aduce bucurie anul acesta! Apropo de bucurie, lucrurile arata grozav pe frontul dragostei! Stelele va atrag atentia asupra unei anumite persoane care este disponibila din punct de vedere emotional si dornica sa creasca. Sfat: prioritizeaza ceea ce iti aduce bucurie.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 24 noiembrie 2021. Succes financiar pentru Balanta

Varsator

Nimic demn de amintit nu poate fi creat jucandu-l mic sau sigur. Acum este momentul sa-ti scoti bagheta magica, sa faci lucrurile asa cum te simti chemat, sa-ti eliberezi creativitatea si sa-ti asumi mai multe riscuri decat ti-ai asuma vreodata in intreaga ta viata. Varsator, abilitatea ta de a te exprima ca versiunea cea mai intruchipata a ta va ajuta la crearea spatiului pentru miracole! Cand vine vorba de chestiuni ale inimii, fii indraznet, fii spontan si ia initiativa. Intr-o lume in care toata lumea este ocupata sa joace, abordarea ta sincera nu va trece neobservata. Sfat: Fii indraznet, spontan si ia initiativa.

Pesti

Ti-ai cerut scuze pentru cei din afara si ai inchis ochii la toate steagurile rosii. Partea buna este ca nu e prea tarziu. Nu este prea tarziu pentru a recastiga puterea, a trasa limite si a taia fire acolo unde este necesar. Prioritizarea ta poate fi incomod la inceput si e in regula. Asculta-ti intuitia si fa ceea ce functioneaza pentru tine de data aceasta. Sfat: Asculta-ti intuitia.

Publicitate

Publicitate

Autor