Horoscop zilnic, 29 octombrie 2022. Scorpionul trebuie sa invete sa isi exprime emotiile in cuvinte

Nu trebuie sa faceti „miscari bruste”. Acest lucru este valabil mai ales pentru obligatiile financiare. Incercati sa fiti aproape de cei dragi. Intre timp, nu uitati de confortul si linistea sufleteasca.

Berbec

Adevarul este ca sarbatorim la nesfarsit schimbarea. Cu toate acestea, alergam si ne ascundem cand lumea asa cum o stim nu mai exista. Fiti atenti la cum si unde se manifesta rezistenta voastra in acest moment. Gandeste-te cum trebuie sa te intorci in fluxul vietii. Pentru a face loc pentru ceea ce iti doresti si meriti cu adevarat, va trebui sa recalibrati scala. Un cuvant pentru intelepti: aruncati o privire la lista dvs. de prioritati si faceti ajustari acolo unde este necesar.

Taur

Publicitate

Ranile vechi inca mai dor, Taur, si bineinteles ca ai nevoie de un leucoplast. Universul apreciaza disponibilitatea ta de a asculta oamenii si de a intelege cum se comporta in acest moment. Dar exista un „dar”: asigurati-va doar ca nu va reduceti propriile nevoi pentru a o adapta pe cealalta persoana. Inainte de a incheia sezonul, acordati-va un moment pentru a reflecta la legea echilibrului si la ce inseamna aceasta pentru dvs. Acest lucru va va permite sa gasiti o solutie pasnica, respectand in acelasi timp propriile nevoi, Taur. Sfat: Incearca sa gasesti un echilibru intre tine si ceilalti.

Gemeni

Alerta spoiler, Gemeni: Nu te vei simti ca cea mai buna versiune a ta in fiecare zi. In unele zile te vei simti ca fiind cea mai rea versiune. In unele zile, te vei simti ca cea mai neplacuta versiune. In unele zile, iti vei dezlantui ghearele pentru a ataca pe oricine incearca sa-ti apese butoanele sau sa se infiltreze in spatiul tau personal. In loc sa reziste unde esti sau prin ce treci, accepta-te complet. Primiti lectii in acelasi mod in care primiti bucurie si binecuvantari. Semiluna in scadere va ofera posibilitatea de a face unele schimbari in putere. Sfat: impacati-va cu locul in care va aflati.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 28 noiembrie 2023. Se anunta o zi mare pentru trei zodii

Rac

Nu toti suntem capabili sa gasim un sentiment de apartenenta la casa si asta e in regula. E in regula, Rac. Accepta ca exista lucruri pe care nu le poti schimba. Invatand sa inlocuiti asteptarile cu acceptarea, puteti trece peste drama care este sinonima cu acest sezon provocator. Unii dintre voi s-ar putea sa aveti de-a face si cu drama la locul de munca. Tine minte, nu esti un pres. Nu trebuie sa fii de acord cu tot ceea ce spun oamenii pentru a pastra pacea. Adu-ti aminte de puterea ta te va ajuta sa o folosesti acolo unde este nevoie. Sfat: Invata sa inlocuiesti asteptarile cu acceptarea.

Leu

„La urma urmei, iubitorii nu se intalnesc undeva. Sunt unul in celalalt tot timpul”. Un citat Rumi care descrie perfect ce simti despre uniunea sacra pe care ai gasit-o in viata ta. Acesta este momentul sa va adanciti conexiunea; este timpul sa dizolvati barierele si sa va permiteti sa vii asa cum esti. Permitandu-ti sa primesti toata dragostea pe care ai pus-o in univers, iti vei ridica spiritul intr-o masura mai mare decat iti poti imagina, minunat. Leilor singuri li se aminteste ca un anumit contract sufletesc este mai mult decat se vede. Da-ti permisiunea de a-ti deschide inima. Permiteti-va sa explorati aceasta conexiune in lung si larg, fara a fi legat de un rezultat anume. Sfat: Dizolva barierele si simti-te atras.

Fecioara

Pasirea in necunoscut poate fi descurajanta din toate punctele de vedere. Sunt atat de multe pe care nu le stii despre ce ai in fata. Mai ai atat de multe de inteles. Lucrul bun este ca nu trebuie sa fii perfect. Trebuie doar sa fii tu insuti. Asadar, acordati-va permisiunea de a incalca unele dintre regulile pe care vi le-ati stabilit si de a face cateva greseli pe parcurs. Sa stii ca tot ceea ce cauti se afla de cealalta parte a fricii. Sfat: permiteti-va sa faceti cateva greseli.

Balanta

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 29 august 2021. Pestii vor fi pusi la incercare

Intrand oficial intr-un sezon astrologic provocator, s-ar putea sa va simtiti inspirati sa jucati rolul de maestru al vietii. Asadar, obtineti sprijinul celor dragi si incepeti sa faceti lucruri cosmice. Ceva iti spune ca iti vei aminti de aceasta perioada mult timp, Balanta. In cazul in care va intrebati, situatia pe frontul dragostei si al romantismului arata grozav! Marea energie a Scorpionului de care suntem inconjurati in acest moment te inspira sa-ti explorezi latura senzuala. Sfat: Viata este un joc, rasfatati-va in aventura.

Scorpion

Chiar vrei sa te prefaci ca relatia existenta nu inseamna nimic pentru tine? Universul va cere sa nu va descoperiti inima si sufletul daca nu sunteti pregatiti pentru asta. Ea doar iti reaminteste ca oamenii nu vor sti unde esti pana cand nu vei exprima sentimentele in cuvinte. Amintiti-va ca, daca va faceti vulnerabil, va poate crea tot felul de temeri si este in regula. Nu vrei sa te uiti inapoi in acest moment cu regret in ochi. Sfat: Exprimati-va sentimentele in cuvinte.

Sagetator

Ceea ce vrei nu ar trebui sa aiba sens pe hartie. Trebuie doar sa aiba sens pentru tine. Ofera-ti permisiunea de a depasi limitarile mintii logice si de a explora lungimea si latimea laturii tale intuitive. In acelasi timp, fii atent la semne si la ceea ce iti spun. Apropo, nu numai numarul ingerilor vorbeste tare si clar in aceasta saptamana. Animalele spirituale se manifesta probabil atat in ​​fizic, cat si in metafizic. Acordati un moment pentru a descoperi mesajele pe care vi le aduc din taramurile secrete. Sfat: Asculta ce are de spus partea ta intuitiva.

Capricorn

Esti acolo unde trebuie sa fii, Capricorn! Ai incredere ca progresezi in ritmul potrivit si colaborezi cu oamenii potriviti. Aveti incredere ca veti ajunge la destinatia dorita in timp util. Intre timp, este bine sa apreciezi lucrurile care te avantajeaza, cum ar fi un flux constant de venituri si sprijinul in timp util din partea colegilor. Tine minte, cu cat afirmi mai mult bunatatea, cu atat lucrurile vor incepe sa fie mai bune pentru tine. PS: ia-ti un moment sa fii recunoscator pentru tot ce se intampla in fata ochilor tai. Sfat: esti acolo unde trebuie sa fii.

Citeste si articolul :   Horoscop saptamanal 10-16 august. Marte da peste cap destinul zodiilor

Varsator

Totul se intampla aici si acum. Aici se desfasoara magia, Varsator. Rugaciunile pe care le folosesti de multa vreme incep sa capete o forma fizica. Visele pe care le aveai cand erai in mijlocul intunericului te ajuta sa-ti amintesti ca esti o fiinta de lumina. Asa ca spune din nou rugaciunea. Ofera o rugaciune tandra si iubitoare fortelor misterioase care te-au ajutat sa te intorci pe picioare. In timp ce faci asta, recastiga-ti puterea de co-creator al realitatii tale, pentru ca schimbarea incepe cu tine. Sfat: totul se potriveste bine, nu va faceti griji.

Pesti

Vrajile au fost aruncate. Intentiile sunt definite. Totodata, s-au facut demersurile necesare pentru a pune lucrurile in miscare. Este timpul sa stai pe loc, sa te relaxezi si sa urmaresti lucrurile care se desfasoara in favoarea ta. Daca ai putea vedea magia care te inconjoara chiar acum, Pesti! Un cuvant catre intelepti: acordati-va un moment pentru a aprecia atat marele, cat si banalul. Acordati un moment pentru a aprecia sprijinul pe care il aveti in acest moment. Esti atat de iubit si protejat. Sfat: este timpul sa vedem miracolele derulandu-se.

Publicitate

Publicitate

Autor