Horoscop zilnic, 16 octombrie 2022. Ziua in care nu trebuie luate decizii pripite

In aceasta perioada, deciziile pripite implica inevitabil conflicte. Astrele sfatuiesc sa nu cedeze provocarilor si sa nu urmeze instinctele de baza, acest lucru va atrage si consecinte negative.

Berbec

Luna din zodia ta iti atrage atentia asupra temei dreptatii. Este timpul sa calibrezi cantarul si sa te simti ca un adevarat judecator care decide soarta celor din jur. Dar nu exagera: pozitia ta nu este intotdeauna ideala si decizia gresita va avea consecinte incredibil de rele. Sfat: cantarul justitiei a fost pus in mainile tale.

Taur

Ce te face sa te simti multumit? Astazi, astrele iti vor arata cu un exemplu concret ce fel de bogatie te face fericit. Pot fi finante, valori, imobiliare. Sau ceva intangibil, dar nu mai putin costisitor pentru tine. Sfat: te asteapta o bogatie neasteptata.

Gemeni

Viata ti se da pentru a o trai stralucitor. Iesi din coconul tau, dezvolta-te, dar nu te agata prea mult sa faci „teme”. Sfat: este timpul sa-ti trezesti puterea interioara.

Rac

Nu-ti fie frica sa spui adevarul. Nu-ti fie teama sa-i faci de rusine pe cei dragi daca chiar ai nevoie de ajutorul lor. Pentru asta sunt prietenii, pentru a veni in ajutor in momentele grele. Sa stii ca cei care iti apreciaza prezenta in viata lor vor intelege starea ta, oricare ar fi ea.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 22 august 2021. Racul va invata din greseli

Leu

Astazi esti ghidat sa treci dincolo de limitarile mintii tale. Cantaresti prea mult si de multe ori pur si simplu ti-e frica sa refuzi. Cand situatia vine in chestiuni ale inimii, astrele te indeamna sa stai departe de cei care te apropie sau te indeparteaza. Daca interesul tau romantic este indreptat catre o astfel de natura, atunci ar trebui sa opresti relatia vicioasa. Sfat: Uneori trebuie sa spui nu.

Fecioara

Simti o tensiune constanta intre spiritualitate si materie. Daca vrei sa te bucuri de aceasta zi, atunci mai intai trebuie sa alegi una dintre petreceri. De asemenea, trebuie sa gasesti o modalitate de a te elibera de vinovatia si rusinea care te roade. Sfat: Energia lunii pline te incurajeaza sa gasesti echilibrul.

Balanta

Mai sunt multe in fata: oameni pe care nu i-ai intalnit inca, locuri pe care nu le-ai vizitat inca, conversatii pe care nu le-ai avut. Poate ca sentimentul de necunoscut va va impinge sa va intrerupeti undeva, luandu-va cateva zile libere sau un „concediu medical”. Sau macar sa iesi seara in oras. Sfat: fa-ti bagajele si mergi intr-o aventura.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 15 aprilie 2021. Lucrati cu calm si veti avea rezultate excelente

Scorpion

Ai ales sa fii victima. Sufletul tau a ales asta ca o modalitate de a arde bagajul karmic intens pe care l-ai purtat de multe vieti. Da, o astfel de suferinta te ajuta sa scapi de suprasolicitarea emotionala. Dar merita sa treci singur prin momente dificile? Credem ca nu. Sfat: Nu esti singur.

Sagetator

Fiecare are propriul set de masti care le ofera libertatea de a juca mai multe roluri. Mastile va protejeaza de a dezvalui prea mult din personal si intim. Dar chiar cauti sa te inchizi chiar si de la cei mai apropiati? Acest lucru este cel putin nedrept. Sfat: poti fi tu insuti.

Capricorn

Este usor sa dispari la primul semn de conflict. Dar plecarea nu este niciodata raspunsul sau solutia. In aceasta zi, va trebui sa lucrezi la tine si sa exprimi ceea ce se intampla in interior. Crede-ma, cei dragi vor aprecia onestitatea ta in orice caz. Dar daca cineva se indeparteaza cumva de tine, mareste distanta. S-ar putea sa fii nevoit sa inveti adevarul inconfortabil. Sfat: creeaza-ti un spatiu sigur.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 11 iunie 2023. Se spune ca norocul ii favorizeaza pe cei curajosi

Varsator

Exista atat de multe moduri de a experimenta experiente noi. Dar esti cufundat in rutina si pasivitate. Dar niciun text sacru nu te poate duce unde vrei tu. Doar tu insuti poti ajunge la noi orizonturi, bazandu-te pe experienta prin care ai trecut. Sfat: Lasa ghidul tau interior sa te ghideze inainte.

Pesti

Astrele te cheama sa te muti in spatiul noilor descoperiri, avand incredere in semnele si simbolurile care te inconjoara. Dar amintiti-va ca dorintele noastre nu se manifesta intotdeauna asa cum ne dorim. De asemenea, acordati o atentie deosebita relatiilor dvs. interpersonale. Poate ca cineva din cercul tau apropiat iti va schimba serios viata. Sfat: Prietenii iti vor picta viata cu culori stralucitoare.

Autor