Horoscop zilnic, 17 octombrie 2022. Gemenii trebuie sa renunte la greselile din trecut

Rezultatele activitatilor pot servi ca un adevarat stimulent pentru imbunatatirea abilitatilor. Ziua va aduce doar emotii pozitive. Zi foarte luminoasa – probabil ca poti gasi cu usurinta echilibrul interior, sa te impaci cu cei dragi sau sa gasesti noi oportunitati in activitatile tale profesionale.

Berbec

Luna plina din trecut din zodia ta a trezit energia pasiunii si a jocului. Unii dintre voi s-ar putea sa fi intalnit un potential partener in aceasta perioada. Iar cei care sunt intr-un cuplu s-ar putea sa fi experimentat o intimitate mai profunda. Stelele va amintesc ca sufletele voastre s-au ales unul pe altul cu un motiv. Nu va agatati de rutina si nemultumiri marunte. Sfat: Acordati atentie celuilalt semnificativ.

Taur

Publicitate

Astazi simti o dorinta arzatoare de a scapa. Sau invers, fuzioneaza cu partenerul tau. Dar ceva iti spune ca in relatia ta se coace de mult un subiect despre care mai devreme sau mai tarziu este timpul sa vorbesti. Da, poate fi enervant. Dar a sosit momentul. Te asteapta o conversatie neplacuta.

Gemeni

Repeti anumite modele si greseli iar si iar. Dai din nou trecutului putere asupra ta. Este timpul sa faci o transformare si sa renunti la povara care te trage la fund. Sfat: taiati legaturile care va fac rau.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 17 septembrie 2021. Ziua va trece cu calm pentru Gemeni

Rac

Chiar vrei sa-ti tii furia si resentimentele in frau? Iarta-te, lasa-ti deoparte greselile si esecurile din trecut. E timpul sa incerci ceva nou. Si cine stie, poate ca acesta va fi inceputul a ceva nou. Sfat: Aceasta este sansa ta de a scrie o poveste cu totul noua.

Leu

Puterea cuvintelor tale este incomensurabila. Au capacitatea de a-i vindeca, dar si de a-i rani pe ceilalti. Rezistati impulsului de a actiona emotional. Urmariti-va declansatorii si invatati sa comunicati. In acelasi timp, conectati-va la spatiul bunatatii, la spatiul compasiunii. Asculta ce spun si ce nu ceilalti. Sfat: Cuvintele tale ii inspira pe cei din jurul tau.

Fecioara

Dragostea nu trebuie sa fie haotica. A fi cu cineva de care iti pasa cu adevarat nu trebuie sa fie la fel cu a fi in mijlocul unei furtuni. Astrele te sfatuiesc sa te relaxezi si sa te bucuri de fiecare minut. Cu o atitudine pozitiva, te va astepta cu siguranta un miracol. Sfat: va asteapta o zi frumoasa si luminoasa.

Balanta

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 17 ianuarie 2022. Zodiile care reusesc in tot ce si-au propus

Luna Plina din Berbec a zguduit lucrurile, dar a adus si darul claritatii. Daca lucrurile nu decurg asa cum ti-ai imaginat, atunci ocupa-te de asta. In loc sa rezisti curentului, ramai pe curs. Relatia ta cu tine insuti este piatra de temelie a relatiei tale cu ceilalti. Sfat: Lucrurile nu se vor desfasura asa cum ti-ai imaginat.

Scorpion

Oferi negativitatii mai multa putere decat merita. Dar chiar vrei sa-ti traiesti restul vietii in izolare sociala? Permite-ti sa fii tu insuti, chiar daca acest lucru ii socheaza pe ceilalti. Sfat: Intrati intr-o stare de permisivitate.

Sagetator

Nu exista nimic de vindecat. Nimic de reparat. Nu este nimic de rearanjat. Eliberati-va nevoia de a va ascunde in mod constant problemele si grijile in spatele muncii obositoare. Permite-ti sa fii singur pentru o clipa. Astfel vei sti unde sa mergi mai departe. Sfat: Mediul tau exterior este doar o reflectare a lumii tale interioare.

Capricorn

Nu este vorba doar despre ceea ce spui, ci despre cum o spui. Un cuvant ales fara succes poate lovi mult mai dureros decat un pumn. Cu toate acestea, doza potrivita de asertivitate si compasiune te poate ajuta sa impresionezi si sa castigi. Cautati echilibrul in comunicarea cu prietenii, colegii si sufletul pereche. Si atunci cu siguranta vei reusi. Sfat: In ceea ce priveste personalul, trebuie sa depuneti eforturi pentru echilibru.

Citeste si articolul :   Astrologul Pavel Globa anunta schimbari SEMIFICATIVE in august pentru 3 semne ale zodiacului

Varsator

Ai incredere in timp. Urmariti ceea ce va spune intuitia. In acelasi timp, nu fi prea obosit de ceea ce se intampla. Pe frontul romantic, daca simti ca primesti semnale amestecate, probabil ca ceva este in neregula. Recurge la conversatia pe care ai evitat-o. Poate ca nu totul este pierdut.

Pesti

Uneori oamenii merg cu noi pana la capat. In alte cazuri, se indeparteaza treptat. Lasa evenimentele sa se desfasoare asa cum ar trebui. Acest lucru va va oferi mai multa claritate in relatia voastra. Dar daca apar probleme in aceasta zi, ele va vor anunta imediat ca sunt gata sa ofere sprijin.

Publicitate

Publicitate

Autor