Horoscop zilnic, 18 octombrie 2022. Fecioara trebuie sa fie recunoascatoare astazi

Aceasta zi este foarte reusita pentru casatorie si rezolvarea problemelor financiare. Reusite in aceasta zi vor fi incercarile de a creste capitalul, de a rezerva fonduri pentru o achizitie costisitoare in viitor sau o investitie profitabila. Dar pe frontul muncii – probleme, este mai bine sa amanati solutia problemelor grave cu colegii pentru o alta zi. Si daca decideti sa va casatoriti astazi, atunci o astfel de alianta va fi lunga.

Berbec

Ceea ce ar fi trebuit sa se intample, s-a dovedit in ciuda tuturor obstacolelor si dificultatilor. Intelegi ca Universul este de partea ta. Inceputul unei noi saptamani va ofera liniste sufleteasca. Sfat: iti vei gasi locul in aceasta lume, doar ai rabdare.

Taur

Autocritica nu te va ajuta. Cand te uiti in urma, ar trebui sa fii recunoscator pentru suisurile si coborasurile vietii. Transformandu-ti ranile intr-o experienta valoroasa, poti realiza ceea ce ai crezut candva imposibil. Lasa-ti preconceptiile si fa acest pas mare. In curand vei privi in urma aceasta zi ca un punct de cotitura. Sfat: Nu rata aceasta ocazie.

Gemeni

Ne slavim la nesfarsit intalnirile noastre romantice. Se fac filme despre dragoste si se scriu cantece. Dar ce zici de prieteni? Acordati atentie astazi relatiilor care va fac mai puternic. Poate ca tu insuti vei veni in salvarea cuiva astazi. Sfat: Ridica un toast prietenilor tai.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 21 decembrie 2020. Este posibil ca Varsatorul sa isi intalneasca dragostea

Rac

Unde te vezi in urmatorii cinci ani si ce faci astazi pentru a-ti atinge obiectivele? Inceputul saptamanii va aduce intalniri fericite si oportunitati neasteptate. Permite-ti sa faci acest pas important spunand da necunoscutului si fara griji pentru lucrurile marunte. Sfat: va asteapta intalniri fericite si oportunitati neasteptate.

Leu

Astazi ti se cere sa incetinesti si sa te bucuri de placerile simple ale vietii. O atentie deosebita trebuie acordata rudelor, iubitilor si animalelor de companie. Leilor singuri care tanjesc sa faca parte dintr-un cuplu li se aminteste ca ceva magic se prepara in culise. Sfat: Bucurati-va de placeri simple.

Fecioara

Fii recunoscator pentru ceea ce s-a intamplat in viata ta. Si multumeste-i de doua ori sortii pentru ceea ce nu s-a intamplat. Universul are un plan. Ceea ce vi se cere sa faceti astazi este sa va mutati resursele catre ceva foarte important pentru care in mod constant nu aveti suficient timp. Fii atent la usile care se deschid pentru tine si la potecile pe care esti condus pe jos. Sfat: ar trebui sa va indreptati usor atentia catre lucruri mai importante.

Citeste si articolul :   Horoscop rune 26 aprilie - 2 mai 2021. Schimbari importante pentru zodii

Balanta

Eliberati sfoara intinsa. Exista o diferenta uriasa intre ceea ce vrei tu si ceea ce vor ei pentru tine. Lucrurile nu merg asa cum iti imaginezi, ci cu un motiv. Ti-ai facut partea, acum este timpul sa vezi cum functioneaza totul. Sfat: evenimentele de astazi au o lectie ascunsa pentru tine.

Scorpion

Viata este menita sa fie petrecuta in bucurie. Fii recunoscator pentru ceea ce iti aduce viata, in special pentru micile bucurii. Pentru Scorpionii singuri, aceasta zi este o oportunitate de a-si simti autosuficienta. Sfat: Fii constient de bucuria si frumusetea momentului.

Sagetator

Dualitatea yin si yang in aceasta viata necesita o acceptare armonioasa a evenimentelor. Poate ca ceva astazi distruge acest echilibru fragil. Gaseste puterea de a te relaxa si nu-ti mai face griji. Poate ca, pentru a rezolva unele situatii, va trebui sa te intorci putin si sa incerci sa faci totul din nou. Sfat: Inspira si fa un pas inapoi.

Capricorn

Trecutul a aruncat o bomba a adevarului asupra ta. Acum intelegi foarte bine ce se intampla, dar esti demoralizat. Nu incerca sa obtii ceva mai mult din tine, lasa deoparte perfectionismul excesiv si permite-ti sa fii putin lenes. Sfat: renunta la atasamentul tau fata de rezultatul perfect.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 10 mai 2022. Balanta trebuie sa invete sa refuze ceea ce nu poate face

Varsator

Dezamagirea ta este justificata. Dar emotiile nu te ajuta. Lasa procesele sa se intample asa cum ar trebui. Aratand retur deplin in munca, sport sau hobby-uri, puteti elimina usor gustul neplacut de pe suflet. Sfat: Distrugerea este, de asemenea, parte a procesului de creatie.

Pesti

Ai cerut Universului oportunitati si ele sunt in fata ta. Dar poti rata cu usurinta firul fara sa-l observi. Aduceti-va contributia la ceea ce se intampla. Daca faci un pas mic in fiecare zi in directia visului tau, atunci dupa un timp va fi in mainile tale. Sfat: Arata-te ca un participant activ in viata.

Autor