Horoscop, vineri, 3 iulie 2020. Ce se intampla cu fiecare zodie in parte

Horoscop zilnic, 3 iulie 2020. Afla ce ti-au pregatit astrele.

Horoscop Berbec.

Nu accepta modul autoritar al unora de a se impune in fata tuturor, pentru ca aceasta atitudine nu-ti da voie sa te exprimi liber. Iti reprimi ideile, sentimentele, gandurile, ceea ce nu te reprezinta! Tu esti o fire puternica, ce spune lucrurilor pe nume, ca atare persoanele care se afla azi in fata ta au un efect negativ asupra ta.

Pacat sa taci cand ai avea ceva de spus sau sa stai in banca ta lasand pe altul, doar cu ceva mai mult tupeu, sa iasa in fata. Vorbeste liber si deschis! Daca esti convins ca dreptatea e la tine, lupta pentru adevarul tau, dar nu te impune cu aceleasi mijloace ca ale celui din fata ta, deci nu-i reduce pe altii la tacere cu forta.

TAUR

Tu esti decis sa pui punct aici unei actiuni, dar vine un stimulent suficient de puternic ce te obliga sa te mai gandesti inainte de a spune adio.

Nu te grabi sa renunti, poate mai exista o cale de iesire din impas, iar solutia poate sosi de la persoane mult mai dinamice si mai optimiste decat tine.

Daca motivatia vine, totusi, de undeva, vei reusi sa duci mai departe ce ai inceput, pentru ca acum crezi din nou ca exista o solutie! Nu te opri, chiar daca acum iti lipseste energia si curajul, ci cere ajutorul!

Gemeni

Ai in sfarsit parte de noroc, dupa o perioada in care nimic nu functiona cum ti-ai propus. Ai parte de momente tandre in compania persoanei iubite, mai ales daca va aflati la inceput de relatie. Numarul norocos al zilei: 7.

Horoscop Rac.

Numeri sumele de care dispui si ai motive de satisfactie, pentru ca rezultatul suna foarte promitator! Ba chiar ai curajul sa faci tot felul de planuri costisitoare cu banii tai, si nu te zgarcesti la nimic. Tinzi spre cele mai scumpe lucruri, spre cele mai moderne sau de lux obiecte, pentru ca iti spui, in sinea ta, ca meriti aceste daruri.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 9 februarie 2022. Scorpionul gaseste noi surse de venit

Ai muncit mult ca sa ajungi aici, deci ar fi cazul sa-ti permiti si tu o viata mai buna, in care sa te bucuri de prosperitate, fara sa te plangi de lipsuri, de economii sau de criza financiara. Daca visezi la un obiect anume, chiar foarte scump fiind, du-te si cumpara-l: e al tau!

HOROSCOP LEU

Visele tale cele mai mari sunt realizabile, dar pana vei ajunge la ele mai e cale lunga.

Trebuie sa-ti pui mai mult in valoare calitatile legate de rabdare si prudenta in evolutia lenta, pas cu pas, pentru ca esti constient ca nu se ajunge repede la scopul tau cel mai important.

Ar fi bine sa-ti unesti fortele cu persoane cu interese similare, ca sa va sustineti unii pe altii in lungul drum pana la implinirea acestui tel. Simpla ta prezenta devine un exemplu viu ca se poate, pentru cei carora le lipseste increderea.

Fecioara

Ai nevoie de o zi de odihna, de detasare, de relaxare, pentru ca ai acumulat unele emotii negative care ti-au impovarat inima, fara rost.

Cauta o cale de a elimina aceste emotii care nu-ti fac bine si ai suficiente cai de vindecare si de eliberare, daca incerci!

Sigur exista ceva frumos care face placere inimii tale si care poate contrabalansa perfect situatia catre optimism, deci foloseste-te mai mult de acele instrumente de gandire pozitiva.

Cauta acele plusuri ale vietii tale din acest moment si umple toate golurile din inima ta. Ai sa descoperi cu uimire ca balanta inclina vizibil mai mult catre cat de multe lucruri frumoase ai la dispozitie!

Horoscop Balanta.

Unele lucruri cer o schimbare radicala, dar nu trebuie sa te ocupi doar de efecte, ci si de cauza lor. Ca atare cauta sursa actualelor tale probleme si intervino direct acolo!

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 28 mai 2020. Previziuni astrale pentru toate zodiile

Detii toate instrumentele pentru a redresa situatia cu brio, si rabdare, si intelepciune, si capacitate de concentrare, si solutii concrete de a stabiliza din nou balanta.

Nu te multumi sa schimbi cateva fleacuri de pe parcurs, ci cauta sa te intorci chiar de la primul pas facut, pentru ca inca se mai poate face ceva.

Probabil ai sansa de a o lua de la capat, un nou inceput, strici tot ca sa reconstruiesti totul ca de data aceasta sa iasa mult mai bine. Reset and restart!

Scorpion

Vei avea parte de o surpriza uriasa. Cineva la care te astepti cel mai putin isi va exprima sentimentele tinute ascunse. Chiar daca nu te-ai fi gandit la asa ceva, faci fata cu brio situatiilor in care esti pus. Atitudinea ta este o calitate pe care si-ar dori-o oricine.

SAGETATOR

Profita de ragazul care ti se ofera azi, chiar daca, pe moment, esti tentat sa te enervezi si sa privesti totul in negru, ca pe un blocaj.

O pauza in planurile tale sau in miezul unor evenimente nu e chiar un lucru rau, pentru ca te ajuta sa te retragi din agitatia inconjuratoare si sa arunci o privire inapoi.

Avand acest moment de respiro, poti descoperi la timp ca ai scapat ceva din vedere si ai putea lua masuri imediat. Maine ar putea fi deja prea tarziu sa mai repari ceva, dar acum, detasat de tot ce te impingea de la spate, ai putea interveni.

Capricorn

Nu te lasa oprit din elan de un hop neimportant, caruia ai tendinta de a-i acorda mai multa atentie decat merita.

E doar o proba in drumul tau catre scopul cel mare, prin care poti demonstra cat de hotarat esti sa treci peste toate, cata ambitie ai, cat de capabil esti sa construiesti un intreg edificiu, chiar daca fiecare etapa noua vine cu piedici de trecut.

Din toate ai de invatat, dar mai ales descoperi ce personalitate complexa esti, cate instrumente ai la dispozitie, cate stii sa faci, ca atare scoate de la naftalina zestrea cu care ai fost dotat din nastere. Spune clar ce stii, ce poti, ce vrei si treci la fapte!

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 13 iunie 2022. Dorintele Varsatorului se indeplinesc

Varsator

Vestea pe care o primesti azi te pune pe ganduri si pentru ca suna cu totul altfel decat te asteptai.

Pe moment, ai tendinta de a aluneca spre tristete, dar dupa un scurt ragaz in care treci in revista cele auzite, iti readuni fortele si pornesti pe o alta cale.

E mai bine sa renunti acum la un plan care se dovedeste a fi nerentabil, care nu duce nicaieri, pentru ca sigur ai tu si un plan de rezerva in maneca. Pune-l in aplicare!

Pesti

O zi buna. Multe probleme pot fi rezolvate gratie interventiei prietenilor sau rudelor. Nu trebuie sa va bazati numai pe voi insiva, iar acest lucru, desigur, este foarte placut.

Este posibil sa existe probleme la calatorii, deci este recomandabil sa stati aproape de casa sau sa va limitati la mersul pe jos. Proceduri eficiente cosmetice, masaj. In a doua jumatate a zilei veti avea ocazia sa finalizati o afacere dificila initiata anterior.

Autor