Horoscop zilnic, 6 octombrie 2022. Este timpul ca Fecioara sa invete din greselile trecutului

Aceasta zi este perfecta pentru a face fata tuturor problemelor acumulate. Lucrarile care necesita investitii si energie vor fi realizate cu succes. Ziua este buna si pentru a pune bazele unui proiect mare.

Berbec

Se pare ca ceva s-a strecurat intre voi. Pentru Berbec intr-o relatie, aceasta este o oportunitate excelenta de a inspira noutatea, iar pentru reprezentantii singuri ai zodiei, o sansa de a trezi un interes romantic. Tot ajutorul si resursele de care aveti nevoie va vor fi oferite in timp ce va uitati la cel ales. Sfat: simtiti scanteia dintre voi.

Taur

Publicitate

Aceasta zi va aduce cu ea o intreaga gama de emotii de care pareau sa le fi uitat. Sunteti dispus sa faceti tot ce este necesar pentru ca lucrurile sa functioneze. Esti gata sa oferi totul fara a fi legat de un anumit rezultat. Pentru o astfel de zi, astrele sfatuiesc nativii Taur sa se pregateasca temeinic alegand cea mai buna tinuta.

Gemeni

Poti sa dai vina pe ceilalti daca vrei, dar adevarul are doua parti. Gandeste-te, poate ca nu esti complet sincer. Sau pur si simplu nu esti pregatit sa formulezi in mod normal ceea ce vrei sa vezi la ceilalti, ce rezultat vrei sa obtii de la subordonati. Sfat: Fii clar cu privire la gandurile tale.

Citeste si articolul :   Horoscop cu Neti Sandu. Reusite mari pentru trei zodii

Rac

Cu totii tanjim dupa mirosul primei noastre iubiri. In aceasta zi, amintirile din trecut va vor inunda cu o forta deosebita, de care va fi pur si simplu imposibil sa va ascundeti. Este mai probabil sa fii vulnerabil emotional. Prin urmare, fa-ti osteneala sa te indepartezi de ceilalti putin mai in avans, astfel incat un cuvant sau o opinie intamplatoare sa nu te scufunde. Veti avea timp sa discutati cu colegii la o ceasca de cafea in alta zi. Sfat: intareste-ti granitele personale.

Leu

Acceptati ca totul este impermanent, inclusiv viata insasi. Accepta faptul ca, pe masura ce te dezvolti, vei creste din lucrurile care odata au insemnat totul pentru tine. Accepta ca ceva la care ai visat cand erai mai tanar isi va pierde intr-o zi stralucirea. Aceasta este traiectoria vietii. Si uneori, aceasta schimbare se intampla fara avertisment, ceea ce este probabil sa experimentati astazi. Dar nu va fie teama sa acceptati ajutor in momentele dificile. Sfat: Schimbarile vor veni fara avertisment.

Fecioara

Inveti din greselile tale trecute. Vei afla ca nu mai esti persoana care erai inainte. Poate ca in aceasta zi va fi dezvaluit ceva care va va zgudui serios increderea in viitor. Dar nu-ti fie frica de necazuri. Majoritatea problemelor pot fi rezolvate cu inima deschisa. Sfat: Vorbeste cu o persoana draga.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 7 octombrie 2023. Nativii care au succes in weekend

Balanta

Adevarul este ca nu poti forta oamenii sa respecte termenele limita sau sa-si infrunte temerile daca nu sunt pregatiti pentru asta. Dar aceasta zi va aduce nu numai termene limita incalcate si alte necazuri la locul de munca. Un interes natural pentru tot ce este nou te va ajuta sa faci fata poverii prezentei. Chiar daca este doar o cafenea noua in drum spre serviciu. Sfat: Fii ghidat de curiozitate.

Scorpion

Frica si credinta coexista in sufletul tau. Ce vei alege? Gasind adevarul te va ajuta sa faci alegerea corecta si sa rezolvi problemele care apar in aceasta zi. Ai chef de a-ti recastiga puterea daca alegi credinta in locul cosmarurilor. Sfat: este timpul sa-ti amintesti cine esti.

Sagetator

A te simti jignit este firesc. Dar ar trebui sa incetezi sa te adancesti in tine si sa mergi mai departe astazi, ca un carnaval brazilian. Cu totii facem parte dintr-o piesa, dintr-o productie masiva de pe Broadway, dintr-o reprezentatie fara scenariu, replici sau prompter. Poti sa iesi din umbra, sa renunti la rolul secundar si sa te asezi pe scaunul de regizor. Sfat: proiecteza-ti propria viata.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 15 martie 2024. Leul va iesi in evidenta astazi

Capricorn

Ceilalti oameni aproape ca nu vor intelege niciodata alegerea ta. Dar aceasta este povestea vietii tale si tu esti directorul ei de creatie. Accepta-te pentru cine esti. Amintiti-va de promisiunile pe care vi le-ati facut cu mult timp in urma.

Varsator

Iti faci loc in viata ta fricilor si anxietatii, chiar daca vocea ta interioara te sfatuieste sa te opresti. Ai uitat complet de succesele tale din ultimele zile, adunand cu grija greseli. Nu trebuie sa mergi pe coridoarele intunecate ale psihicului tau cand nimeni nu te urmareste. Chiar daca ai intr-adevar o dunga neagra astazi, nu ar trebui sa te judeci prea tare. Sfat: vei face fata fricilor.

Pesti

Nu este vorba despre tine. Cel mai bun lucru pe care il poti face pentru tine in aceasta situatie este sa-ti gestionezi asteptarile si sa investesti in relatii in care te simti reciproc. Poate ca persoana iubita nu este pregatita pentru obligatii mai serioase, dar asta nu inseamna ca poti pune imediat capat relatiei. Sfat: Da o noua sansa iubirii.

Publicitate

Publicitate

Autor