Horoscop zilnic, 30 decembrie 2022. Ziua in care trebuie sa ne apropiem de cei dragi

Gandurile tale sunt sursa propriilor probleme. Fii atent cand interactionezi cu ceilalti.

Berbec

Gandurile tale negative nu au nicio baza de fapt. Lucrul bun este ca exista practici care va pot deschide ochii asupra acestui lucru. Deci, bazati-va pe meditatie pentru a va concentra si a accesa taramuri superioare ale constiintei. Sfat: Nu te mai plange de soarta.

Taur

Publicitate

Trebuie sa introduceti starea resursei dvs. Acesta este singurul mod in care poti crea toata noaptea si incanta lumea cu idei geniale. Daca va roadeti cu ganduri triste, acest lucru va duce doar la probleme in viata – certuri, conflicte cu consecintele care decurg. Fi inteligent. Sfat: Gasiti o sursa de inspiratie.

Gemeni

Inainte de a rezuma, ti-ai dat seama cat de mult vrei sa faci. Ei bine, este timpul sa punem planul in actiune! Niciodata nu este prea tarziu pentru a incepe.  Sfat: Nu va fie teama sa bateti la usile inchise.

Citeste si articolul :   Horoscop cu Mihai Voropchievici. Lectiile Universului pentru fiecare zodie

Rac

E timpul sa scapi de iluziile stupide. Cereti celor dragi sprijinul de care aveti nevoie in acest moment. Atunci vei invata lectia ca vulnerabilitatea este putere. Numai lucrand impreuna pot fi atinse obiective mari. Sfat: Nu-ti fie frica sa fii slab.

Leu

Iubeste dragostea si lucreaza la program. Nu lasati cresterea brusca a sentimentelor sa va scoata din ritmul obisnuit al vietii. In acelasi timp, emotiile nu trebuie suprimate. Sfat: lasa de o parte imprudenta.

Fecioara

Nu mai fii dragut cu toata lumea. Nimeni nu-ti apreciaza eforturile. In primul rand, trebuie sa faci ceea ce vrei sa faci. Vei vedea, daca traiesti dupa acest principiu, lumea nu se va prabusi, iar altii, dimpotriva, iti vor spune 2 multumiri. Sfat: incepe sa traiesti pentru tine.

Balanta

Daca astepti ca cineva sa confirme corectitudinea actiunilor tale sau sa dai din cap in semn de aprobare, vei astepta mult timp. Tine minte: soarta ta este doar in mainile tale, asa ca nu ar trebui sa te uiti la restul. Te indrepti spre visul tau cat de repede poti. Sfat: Nu va fie teama sa va asumati responsabilitatea pentru actiunile voastre.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 7 octombrie 2020. Leul va avea succes la locul de munca

Scorpion

Cei mai apropiati oameni sunt capabili sa provoace cea mai mare durere. Cu toate acestea, nu luati decizii cat sunteti nervos. Fa-ti timp sa te pui in locul celuilalt. Acest lucru va va ajuta sa intelegeti daca altii au incercat in mod intentionat sa va faca rau. Sfat: Nu-i judeca pe ceilalti fara sa le cunosti punctul de vedere.

Sagetator

La fel ca in munca, in sfera personala, intri intr-o etapa de regandire a relatiilor tale actuale si, destul de probabil, de a le aduce la cel mai inalt nivel. Nu va fie teama sa faceti contacte, sa construiti prietenii – toate acestea va vor juca un rol in viitor. Sfat: Deschide-te catre oameni noi.

Capricorn

Putem primi doar atat cat suntem siguri ca meritam sa primim. Pentru ca viata sa-ti ofere mai multe oportunitati, trebuie sa ridici stacheta si sa te pretuiesti mai sus. A iubi viata incepe cu a te iubi pe tine insuti. Sfat: nu ar strica sa-ti sporesti stima de sine.

Citeste si articolul :   Horoscop saptamanal 2-8 august 2021

Varsator

Spune da aventurii si lasa loc transformarii vietii. Cu toate acestea, nu calatoriti singur. Gaseste o companie demna si mergi sa cuceresti orizonturi. Sfat: Pregateste-te sa-ti schimbi viata.

Pesti

Astazi, pericolul te va astepta la fiecare pas, dar asa-numitul al saselea simt te va salva de orice necazuri. Toate capcanele si obstacolele pot fi ocolite doar de cei care au o intuitie buna. Asa ca nu ignora avertismentele ei. Sfat: Fii atent.

Publicitate

Publicitate

Autor