Horoscop zilnic, 21 decembrie 2022. Berbecul trebuie sa aiba grija de sanatate

Merita sa ai grija de sanatatea ta, sa termini toate treburile neterminate si sa te predai curentului constiintei.

Berbec

Corpul tau merita dragoste, ingrijire si atentie. Nu va neglijati sanatatea: ati riscat de prea mult timp neodihnindu-va complet si nu gasiti timp sa vizitati un medic. Sfat: Ai grija de sanatatea ta, este mai importanta decat crezi.

Taur

Publicitate

Incerci sa faci totul si sa fii peste tot in acelasi timp. Dar Universul se grabeste sa-ti aminteasca ca aproape nimeni nu reuseste, asa ca nu te mai epuiza cu multa munca si griji. Invata sa delegi si sa te eliberezi. Sfat: Invata sa ai incredere in ceilalti oameni ca se vor descurca cu task-urile pe care le primesc.

Gemeni

Astrele stiu ca iti este frica de singuratate. Dar problema ta este ca nu te ghidezi de inima ta atunci cand alegi un partener. Reconsiderati-va opiniile si decideti ce este important pentru dvs. in aceasta etapa: profitul sau sentimentele? Sfat: alegeti cu inima, nu cu mintea.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 26 august 2022. Este timpul ca Fecioara sa plece intr-o vacanta

Rac

Tu nu esti ca ceilalti – acesta este un fapt. Cu toate acestea, nu ar trebui sa va considerati mai presus si mai bun decat toata lumea, ridicandu-va pe un piedestal inalt. Scoate-ti toata aroganta si ia-o mai usor atat cu oamenii, cat si cu diverse situatii de viata.

Leu

Uneori trebuie doar sa accepti faptul ca unii oameni ne vor invata despre viata. Din pacate, unora le place sa provoace conflicte si sa-i enerveze pe ceilalti. Nu va lasati influentati de asemenea provocari astazi. Amintiti-va ca si oamenii neplacuti au ceva de invatat. Sfat: evitati conflictele astazi.

Fecioara

De multe ori faci compromisuri si multi au inceput sa le foloseasca. Acum trebuie doar sa gasesti un echilibru, sa incerci sa intelegi ce te face cu adevarat fericit. O schimbare brusca a activitatii sau un pas pe care nimeni nu il asteapta astazi de la tine va fi o trecere catre o noua viata. Sfat: Fa ceea ce visezi de mult timp.

Balanta

Energiile universului sunt complet opuse. Ciocnirea lor creeaza in cele din urma armonie. Astazi, astrele va indeamna sa va ganditi la modul in care faceti fata conflictelor. Poti fi bland, dar asertiv sau modest, dar indraznet? Astazi vei avea nevoie de o abordare subtila a lumii din jurul tau. Sfat: este timpul sa faci un pas inainte.

Scorpion

Este usor sa cobori intr-o spirala descendenta in aceste zile de iarna. Astazi nu trebuie sa cauti lumina soarelui acolo unde nu exista. Cu toate acestea, nici nu trebuie sa te izolezi de oamenii carora le pasa la tine.

Sagetator

Astazi stelele va cer sa reflectati asupra importantei creatiei. Si trebuie sa va indreptati atentia catre obiectivele locale, nu globale. Gandeste-te la ce vrei sa obtii pana la sfarsitul anului. Sfat: un nou proiect va asteapta, trebuie sa aveti curajul de a-l incepe.

Capricorn

Este timpul sa faci ceea ce faci cel mai bine – uita-te la imaginea de ansamblu. Cum vrei sa arate urmatorii cativa ani? Fa-ti timp pentru a planifica si pentru a gasi locuri care te inspira. Sfat: Ocupati-va de planificare pentru urmatorii cativa ani.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 8 august 2023. Incepe un nou capitol in viata Capricornului

Varsator

Aici se afla valoarea ta – in a fi unic si a te stradui sa traiesti in propriile conditii. Astazi trebuie sa gasesti o afacere care sa serveasca societatea. Gaseste un scop si arata tuturor magia ta. Nu esti aici sa concurezi pentru cel mai bun scaun de birou. Sfat: Joaca in propriile conditii.

Pesti

Conectati-va la fluxurile lunii. Astazi sunt mai puternice ca niciodata. A sosit timpul pentru capitulare si eliberare; curatand cosul de gunoi emotional astfel incat sa poti incepe din nou. Sfat: incepeti de la capat cu mintea limpede.

Publicitate

Autor