10 semne comune ca in corpul tau exista toxine

Dezvoltarea tehnologica si industriala nu este lipsita de impact asupra sanatatii noastre. Toate aceste substante chimice folosite zilnic pentru a ne face viata mai buna creeaza o incarcatura de toxine in corpul nostru care poate perturba buna functionare a acestuia. Aceste 10 semne pot indica si probleme de sanatate, asa ca nu ezitati sa discutati cu medicul dumneavoastra daca observati orice schimbare neobisnuita in corpul dumneavoastra.

1. Constipatie

Aceasta dieta moderna, care este compusa in principal din coloranti, conservanti sau chiar arome artificiale, ne inunda corpul cu toxine, in special sistemul digestiv. Astfel, acumularea lor in intestine poate provoca tulburari de stomac si poate duce la constipatie. Mancatul sanatos este o modalitate simpla si naturala de a asigura o sanatate intestinala buna!

2. Lipsa de concentrare

O supraincarcare de toxine te poate face ametit, confuz si incapabil sa te concentrezi chiar si dupa un somn bun. Intr-adevar, acesta din urma este probabil sa conduca la o scadere a functiilor cognitive.

Citeste si articolul :   5 moduri de utilizare a gelului de aloe pentru piele si par

3. Miros neplacut

Te tii de igiena zilnica, dar de indata ce transpiri putin, mirosul tau corporal este insuportabil. O situatie jenanta pentru care toxinele pot fi responsabile, mai ales daca ficatul si rinichii se straduiesc sa functioneze corect.

Publicitate

4. Dureri  musculare

Simti adesea dureri de  muschi, mai ales dupa activitatea sportiva. Intr-adevar, organismul elimina toxinele prezente in organism prin urina, dar atunci cand nu reuseste, acestea se acumuleaza in muschi, ducand astfel la dureri .

5. Imperfectiuni ale pielii

Pielea este cea mai mare parte a corpului nostru, pe langa faptul ca ne acopera din cap pana in picioare, este adesea expusa poluarii. De asemenea, expunerea la substante chimice toxice precum sampoane, balsamuri, sapunuri si lotiuni poate duce la simptome precum acnee, eruptii cutanate si eczeme.

6. Tulburari de somn

Un organism incarcat cu toxine poate creste stresul pe care il simti si, in consecinta, poate provoca probleme cu somnul.

7. Excesul de greutate

Unii oameni jongleaza intre diete sanatoase si activitati fizice pentru a pierde kilogramele in plus, dar in zadar! De fapt, toxinele pot avea un impact negativ asupra corpului si pot impiedica pierderea in greutate.

Citeste si articolul :   Ce probleme de sanatate provoaca mancarime

8. Respiratia urat mirositoare

Respiratia urat mirositoare poate fi cauzata de o problema digestiva sau bucala, dar imaginati-va ca acest miros neplacut poate fi si un semn ca ficatul nu functioneaza corect. Acumularea de toxine poate tensiona ficatul si il poate impiedica sa produca suficienta bila pentru o digestie optima.

9. Unghii fragile

Unghiile, ca si pielea, sunt abuzate zilnic, deoarece sunt expuse la poluarea aerului si la substante chimice. Degetele de la picioare sufera intre timp pentru ca sunt inchise ore in sir in sosete si apoi pantofi, ceea ce permite dezvoltarea bacteriilor si a infectiilor fungice.

10. Caderea parului

Toxinele din tigari si alcool au un impact direct asupra parului, deoarece provoaca o scadere a alimentarii cu sange a foliculilor de par.

Un stil de viata sanatos, precum si metodele cunoscute de detoxifiere va pot ajuta sa va purificati corpul!

Autor