5 moduri de utilizare a gelului de aloe pentru piele si par

Gelul de Aloe vera dateaza din civilizatiile grecesti si egiptene si este cunoscut mai ales pentru miracolele pe care le are asupra pielii si parului: favorizeaza cresterea parului si va poate ajuta, de asemenea, sa va luati ramas bun de la acnee, riduri si bronzare neplacuta. Gelul de Aloe vera a fost considerat de greci ca un panaceu universal, in timp ce egiptenii l-au numit planta nemuririi. Poate ajuta la tratarea arsurilor, psoriazisului, diabetului, constipatiei si cariilor dentare

5 moduri de utilizare a gelului Aloe Vera pentru a imbunatati starea pielii si a parului:

1. Folositi-l ca agent de crestere a parului:

Daca sunteti de obicei ingrijorat de caderea parului, gelul de aloe vera va va fi de mare beneficiu, deoarece face minuni. Gelul de Aloe vera este capabil sa stimuleze cresterea naturala a noilor foliculi de par si chiar sa le intareasca pe cele existente. Pentru a va bucura de acest beneficiu, trebuie sa amestecati gelul cu ulei de ricin (utilizati 2 linguri de gel de aloe vera si 1 ulei de ricin), aplicati amestecul pe scalp si masati 2-3 minute, apoi spalati-va parul cu samponul pe care il folositi de obicei.

Citeste si articolul :   De ce este bine sa bei apa cu lamaie

Daca nu va place uleiul de ricin, il puteti inlocui cu ulei de masline.

Publicitate

Publicitate

2. Aloe Vera ca balsam de par:

Folosind aloe ca balsam, veti scapa de parul uscat si aspru, il puteti aplica direct pe par sau il puteti amesteca cu 2 linguri de miere si 1 piure de avocado.

Amestecandu-le uniform, puteti aplica gelul pe piele.

3. Foloseste gelul de aloe vera ca masca anti-imbatranire:

De asemenea, este foarte eficient impotriva ridurilor. S-a dovedit ca Aloe Vera Gel are proprietati anti-imbatranire. Il puteti folosi ca masca.

4. Elimina acneea:

Majoritatea adolescentilor sufera de acnee, dar nici adultii nu scapa de ea, cu toate acestea, cu gelul de aloe vera nu trebuie sa va faceti griji, deoarece va va ajuta sa scapati complet de acnee. Aplicati gelul pe fata si lasati-l pana se usuca, apoi spalati-va fata cu multa apa rece. Dupa 1 saptamana veti vedea rezultatele

5. Ajutati la eliminarea arsurilor solare neplacute:

Cu aloe vera, puteti scapa de arsurile solare. Amesteca gelul de aloe vera cu cateva picaturi de suc de lamaie si aplica amestecul pe fata si pe gat, lasa-l sa actioneze 10-15 minute, clateste-ti fata cu apa rece sau calda.

Citeste si articolul :   La ce ajuta uleiul de ricin?

Sfat:

-Daca aveti antecedente de afectiuni ale pielii, cel mai bine este sa evitati utilizarea aloe vera.

-Asigurati-va ca consultati un medic profesionist inainte de a utiliza aloe vera

Publicitate

Autor