Care sunt rezultatele impachetarii picioarelor cu frunze de varza

Desigur, apar multe intrebari, cum va poate ajuta o impachetare cu frunze de varza? Care sunt rezultatele? Cum se intampla acest lucru? Raspunsurile la aceste intrebari le gasiti in acest articol.

Varza  apartine familiei crucifere, care sunt recunoscute pe scara larga pentru beneficiile lor pentru sanatate.

Aceasta cunoscuta leguma are o sursa excelenta de vitamine C, K si B1, B2, B6, potasiu, fibre dietetice, folat, cupru si mangan. In plus, varza este bogata in proteine, fosfor, calciu, fier, colina, magneziu, acid pantotenic si niacina.

Exista multe remedii casnice care folosesc frunze de varza specifice pentru multe afectiuni de sanatate. Frunzele de varza sunt utilizate in medicina populara pentru entorse, deformari, inflamatii si ulcere.

Datorita proprietatilor sale antiinflamatorii, frunzele de varza sau varza  in sine au fost utilizate pentru ameliorarea durerilor articulare cauzate de artrita sau leziuni sportive. Frunzele eficiente de varza au fost utilizate in medicina naturala ca remediu ieftin si natural pentru durerile si inflamatiile articulare.

Citeste si articolul :   10 alimente care te ajuta sa arzi calorii

Deoarece este considerat parte a medicinei alternative ca o modalitate naturala de ameliorare a durerii, multe persoane cu artrita folosesc frunze de varza pentru a reduce consumul de medicamente.

Guta

Multi bolnavi de guta se asigura ca, daca va infasurati picioarele in varza, puteti reduce sau elimina durerea de guta. Pur si simplu puneti cateva frunze de varza in congelator intr-o punga de plastic.

Cand apare durerea, puneti frunzele de varza in jurul zonei afectate. Infasurati un prosop si lasati temperatura naturala a foii sa se incalzeasca.

Dureri articulare

Intr-un renumit spital elvetian, pacientii care sufera de artrita reumatoida impacheteaza articulatiile umflate cu frunze de varza si le lasa peste noapte pentru a calma durerea si umflarea.

Pentru acest tratament, medicii iau cateva frunze de varza, le aseaza pe o scandura si le bat cu un sucitor, astfel incat sa inceapa sa-si elibereze sucul. Apoi aseaza frunzele pe articulatiile umflate si infasoara articulatiile cu bandaje de tifon. Acest lucru va oferi o mare usurare.

Citeste si articolul :   12 motive pentru care mainile si picioarele sunt reci

Picioare umflate

Daca suferiti de dureri persistente din cauza inflamatiei, pur si simplu infasurati picioarele intr-o frunza de varza, astfel incat sa puteti scapa de durere. Varza are proprietati excelente de absorbtie a apei si extrage excesul de lichid din picioare.

Luati frunze de varza alba sau verde, puneti-le in congelator, apoi lasati-le sa se raceasca usor. Infasurati piciorul umflat si stati cu picioarele ridicate timp de 30 de minute.

Avertizare:

Daca va infasurati picioarele in frunze de varza si observati semne de alergii sau mancarime, indepartati frunzele imediat.

Autor