Aceasta bautura cu ananas stimuleaza arderea grasimilor

Reteta de bautura pentru slabit:

Ingrediente:

3 bucati de ananas

1 tulpina de telina

Publicitate

1 cana de patrunjel proaspat

1 castravete

1 cana de apa

Preparare:

Curatati castravetii, taiati-i in bucati mici si puneti-i intr-un blender. Adaugati celelalte ingrediente si amestecati pana obtineti o textura neteda.

Consumati aceasta bautura in fiecare dimineata, pe stomacul gol, timp de 15 zile. Nu adaugati zahar la ea si asigurati-va ca il beti in 15 minute de la preparare.

Beneficiile ingredientelor:

Castravete:

Castravetele este un mare aliat pentru slabit. Bogat in nutrienti, inclusiv fier, magneziu, calciu si vitamina A, C si K, castravetele este un aliment foarte hranitor si are multe beneficii.

Intr-adevar, castravetele este utilizat pe scara larga in ingrijirea frumusetii pentru marea sa capacitate de hidratare si hranire. Aceasta leguma ajuta la purificarea pielii, atunci cand este folosita ca masca, la catifelarea acesteia dar si la reducerea cearcanelor si a umflaturii.

Castravetele are si proprietati de slabire, in principal datorita aportului scazut de calorii si bogatiei sale in fibre alimentare, care favorizeaza senzatia de satietate. De fapt, peste 90% din castravete este apa si are doar 19 calorii la 100 g.
In cele din urma, castravetele are proprietati diuretice, care ajuta la eliminarea toxinelor din organism si la limitarea depozitarii grasimilor.

Citeste si articolul :   Ananasul: protejeaza inima si imbunatateste circulatia sangelui

Ananas:

Un fruct exotic delicios, ananasul este de fapt o mina de beneficii pentru sanatate. Continand o varietate de nutrienti (potasiu, mangan, vitamina C, B6, cupru, calciu etc.), acest fruct este si un foarte bun diuretic natural care ajuta la detoxifierea organismului.

Ingredientul activ din ananas este bromelaina, o enzima cu proprietati antiinflamatorii si antitrombotice care ajuta, de asemenea, la facilitarea digestiei, prevenirea gazelor, ameliorarea osteoartritei si reglarea hipertensiunii.

Ananasul este, de asemenea, un fruct preferat atunci cand vine vorba de pierderea in greutate. Are un continut scazut de calorii si are un efect de satiere datorita continutului de fibre.

Telina:

Folosita in diverse preparate culinare, telina isi are locul si in bauturile de slabit. Intr-adevar, acest ingredient care contine minerale, oligoelemente si vitamine, poate ajuta intr-adevar la pierderea in greutate. Efectul sau diuretic elibereaza organismul de toxine care favorizeaza acumularea de grasime, elimina excesul de lichide si combate retentia de apa.

Telina este, de asemenea, bogata in fibre alimentare, cu o puternica putere de satiere.

Citeste si articolul :   La ce ajuta biotina (vitamina H)

Patrunjel:

Patrunjelul este un diuretic natural prin excelenta, care ajuta la eliminarea toxinelor, care ajuta la tratarea infectiilor tractului urinar precum si la limitarea depozitarii grasimilor.

Aceasta planta aromatica, foarte apreciata in gatit, este bogata si in vitamine, minerale si antioxidanti, esentiali pentru buna functionare a organismului. Datorita compozitiei sale, patrunjelul ajuta la tratarea constipatiei, imbunatateste digestia si previne balonarea. Intr-adevar, patrunjelul are proprietati carminative care favorizeaza evacuarea gazelor.

In plus, patrunjelul poate ajuta la pierderea in greutate, datorita continutului sau de fibre alimentare. Substante care ofera o senzatie de satietate de lunga durata si reduc gustarile.

Publicitate

Publicitate

Autor