Horoscop cu Neti Sandu. Vesti bune pentru zodii, vin bani

Horoscop 14 octombrie, cu Neti Sandu. Astrologul a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru toate zodiile. Afla ce ti-au pregatit astrele.

BERBEC

Relatia cu partenerul de cuplu promite sa se imbunatateasca si sa va petreceti mai mult timp impreuna, decat pan-acum. Vi se propun diverse variante de colaborare si trebuie aleasa cea care va convine cel mai mult, ca sa nu fiti supusi unui efort prea mare – vedeti.

TAUR

Publicitate

Se-aduna ceva bani in cont si o sa aveti pentru o eventuala iesire in week-end, daca o s-avem voie. Poate n-ar strica sa le cereti ajutorul alor vostri dac-aveti multa treaba pe-acasa si sunteti obositi de munca de la slujba si totusi, vreti sa va achitati de obligatiile familiale.

GEMENI

Se poate sa-ntalniti pe cineva cu care sa aveti o relatie serioasa, daca n-aveti companion de viata. O sa revina la sentimente mai bune cineva care se suparase, aruncase cu vorbele, dar nu e pregatita persoana sa va piarda, asa c-o sa-ncerce sa va recucereasca.

RAC

Poate-o sa faceti niste updatari in locuinta, fara sa cheltuiti prea multi bani, va fi mai mult o rearanjare de ordin estetic. Par sa vina ceva bani, dar nu va permiteti deocamdata sa-i cheltuiti ca aveti prioritati legate de casa si de scoala, si in plan secund distractia.

Citeste si articolul :   Se anunta averse de ploaie cu bani pentru acesti nativi. Horoscop 26 august, cu Neti Sandu

LEU

O sa va dati voie sa intrati intr-o relatie care sa va completeze frumos si o sa lasati gelozia la o parte ca sa fiti fericiti. O sa functionati destul de bine in cadrul unui grup si or sa se vada rezultatele – poate va urma o promovare, ca s-ar putea sa iasa, totusi-in evidenta calitatile voastre de lider.

FECIOARA

Publicitate

Ati scapat de munca grea de-acasa, ati trecut la reamenajare si mai aduceti un plus de culoare care sa bucure ochiul. Se pare c-o sa fiti si mai grijulii cu banii ca sa luati tot ce trebuie pentru conservele de toamna si pentru scoala si pe cat posibil restul e de pus la saltea.

BALANTA

Va puteti cumpara ceva nou care sa v-ajute la treaba, fie ca e vorba despre serviciu, fie de viatA personala. Lucrurile pe care vi le-ati dorit de multa vreme abia acum se intampla, dar si pentru c-ati primit un imbold sa va depasiti pe voi insiva, c-aveti suficiente resurse.

Citeste si articolul :   Horoscop Neti Sandu, 22 iunie 2020. Taurii si Racii primesc ajutor financiar

SCORPION

Poate mai strangeti bani ca sa dati avansul pentru o casa, ori poate veti mai ridica un nivel anul viitor ca s-aveti mai mult spatiu. Banii pe care vi i-au promis sefii pot s-apara si o sa cumparati diverse lucruri pentru casA, si cu ce ramane va puteti si plimba in timpul liber.

SAGETATOR

Va puteti alatura unui grup si sa le fiti de ajutor unor persoane care au dat de greu si o sa fiti mandri de voi. Pareti si mai increzatori in fortele voastre si o sa dati curs unor provocari, sa lucrati cu profesionisti si or sa se vada rezultatele – o sa fie un plus de imagine.

CAPRICORN

O sa revina cineva cu o oferta de a va implica intr-un proiect particular si daca dispuneti de un timp suplimentar o sa va dati acceptul. Sunteti pe punctul de a lansa la apa un proiect care sa va asigure un venit constant, ca sa nu stati cu grja zilei de maine, ca nu va place provizoratul.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 3 decembrie 2020. Pestii isi pot schimba domeniul de activitate

VARSATOR

O problema mai veche se rezolva si o sa va reintrati in drepturi, ca ati fost defavorizati cumva. O sa va reinventati, c-aveti inca multe de spus si de facut si acum se creeaza ocazii pe care nu trebuie sa le ratati – e anul vostru special si vin recompensele.

PESTI

Poate ca tot n-ati terminat o chestiune care tine de completarea unui dosar si alergati dupa acte. Se poate sa primiti un bonus, sa vi se mareasca salariul, sa vi se returneze banii imprumutati cuiva si sa va descurcati mult mai bine din punct de vedere financiar.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.