Analist politic: “Opriti-l pe Iohannis, altfel va pune la pamant Romania, cum a reusit cu PNL”

Analistul politic Cozmin Gusa spune ca presedintele Klaus Iohannis ar trebui oprit.

„Preocuparile de baza in aceasta perioada au fost imprumutarea tarii la dobanzi maximale, iar mai nou, fie achizitia ilegala de vaccinuri de miliarde de euro, fie buzunarirea romanilor prin facturarea gazului/energiei la preturi nejustificate intr-o tara ce are rezerve proprii de gaz. Tradus pentru fiecare, asta inseamna indestularea unor companii straine din bugetul firav al Romaniei, iar in asemenea cazuri finalul este previzibil pentru orice economist, respectiv punerea pe butuci in scurt timp”, spune Cozmin Gusa.

„OPRITI-L PE IOHANNIS, ALTFEL VA PUNE LA PAMANT ROMANIA, ASA CUM A REUSIT CU PNL! SMECHERIILE PREZIDENTIALO-POLITICE VOR ADANCI CRIZA.

Reiau azi titlul comentariului meu vorbit de ieri de la GOLD FM, pentru ca, la plangerile repetate ale divei Angela Gheorghiu, YouTube a sters (complet si ilegal!) postarile radioului nostru, deci si pe cele ce nu se refereau la cantareata din Adjud careia ii pute acum Romania si care i-a denigrat pe Enescu, Porumbescu, Maria Tanase. CANCEL CULTURE a inceput asadar si la noi, prima actiune in forta fiind impotriva GOLD FM.

Vorbeam ieri despre starea PNL ca partid ce-a facut implozie sub coordonarea lui Iohannis, un partid unde azi toti se cearta si se dusmanesc, au pierdut guvernarea, iar daca vor intra in opozitie, mai mult ca sigur ca se vor scinda/dezintegra. Aceasta isprava a lui Klaus a fost repetata si-n cazul guvernarii Romaniei din ultimii doi ani, de cand a preluat-o prin intermediari nevolnici ca Orban sau Citu, sustinut fiind de aplaudacii inconstienti si lacomi de la PNL, USR, UDMR. Preocuparile de baza in aceasta perioada au fost imprumutarea tarii la dobanzi maximale, iar mai nou, fie achizitia ilegala de vaccinuri de miliarde de euro, fie buzunarirea romanilor prin facturarea gazului/energiei la preturi nejustificate intr-o tara ce are rezerve proprii de gaz. Tradus pentru fiecare, asta inseamna indestularea unor companii straine din bugetul firav al Romaniei, iar in asemenea cazuri finalul este previzibil pentru orice economist, respectiv punerea pe butuci in scurt timp.

Adrian Severin vorbea ieri despre Citu ca fiind „Sageata lui Klaus” in afacerile necurate cu capitalul multinational, si chiar asa pare sa fie in conditiile in care liberalii l-au votat aseara in unanimitate pe Citu sa fie in continuare propunerea lor de prim-ministru, desi este evident ca exact asa se perpetueaza criza. Desigur ca asta este o smecherie politica ieftina, ce satisface doar cererea unui presedinte abulic si disperat, ce vrea sa-si foloseasca puterea pentru razbunari. Tot de frica unor razbunari prezidentiale PSD-ul, prin vocea lui Marcel Ciolacu, ne-a anuntat aseara ca nici n-ar incerca sa formateze o majoritate de guvernare, ceea ce este tot o smecherie, dar cu efecte letale pentru ei, si mai ales pentru administrarea tarii, care e lasata astfel la cheremul lui Iohannis, ce-ar putea fi expertizat ca si-a pierdut discernamantul.

Citeste si articolul :   Klaus Iohannis, mesaj de ultim moment despre restrictii si vaccinare

Marti, dupa motiunea castigatoare impotriva lui Iohannis, romanii au fost cuprinsi de un val de bucurie si speranta, la gandul ca astfel problemele stringente ale vietilor lor ar capata rezolvare. Miercuri au inceput sa se dezumfle, iar ieri s-au revoltat din nou, ploaia de injuraturi si insulte slobozite pe internet contra lui KWI fiind sugestiva. Sovaiala PSD si USR in a-si asuma public un demers de guvernare, va avea un efect pervers pentru ei si vor deveni si ei in scurt timp tinta revoltei romanilor care ii vor acuza ca nu duc treaba pana la capat. Pentru Iohannis va fi benefica insa aceasta sovaiala, putand indica astfel ca ar dori sa rezolve criza, dar partidele nu se baga la greu (frust spus pe romaneste, va imparti m..a!).

Daca nu-si mobilizeaza oamenii curajosi (daca mai sunt …), printr-un demers realist prin care sa-l oblige pe Iohannis sa-si accepte dezastrul si infrangerea, respectiv sa actioneze constitutional, partidele politice mentionate nu vor mai fi vreo alternativa pentru cetateni, ci doar complicii mizerabili ai unui presedinte care mai are putin si ne pune la pamant de tot.”, a mai spus Cozmin Gusa.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.