7 fructe care stimuleaza pierderea in greutate

Stii ca zaharul este rau pentru tine. Cu toate acestea, desi fructele contin fructoza, cantitatea necesara pentru a provoca daune organismului este aproape imposibil de realizat numai din fruct.

Din aceasta cauza, fructele pot ajuta la arderea grasimii corporale. Cu toate acestea, nu toate fructele sunt create egale si unele sunt mai eficiente in transformarea grasimilor in energie.

Iata o lista cu cele mai bune 8 fructe care pot ajuta corpul sa arda rapid grasimile:

1.Rodia

Nu numai ca este alcatuit din fibre pentru a ajuta digestia, dar si continutul sau ridicat de antioxidanti poate ajuta la eliminarea radicalilor liberi si a toxinelor nedorite din organism.

Polifenolii din rodii stimuleaza metabolismul organismului si sunt, de asemenea, cunoscuti pentru a reduce pofta de mancare. Metabolismul mai rapid este cheia arderii rapide a grasimilor.

2.Mere si pere

Fibra este un element esential in mere si pere, care ajuta la imbunatatirea digestiei si la intarirea stomacului impotriva bacteriilor rele. Un intestin sanatos poate face diferenta in apararea organismului impotriva depozitelor de toxine si grasimi.

Impreuna cu continutul ridicat de fibre, aceste doua fructe adauga pectina in organism, despre care se stie ca restrictioneaza celulele sa ia grasimi si sa le ajute sa absoarba mai multa apa.

Citeste si articolul :   Premiera de exceptie la Galati. O adolescenta de 16 ani merge pe picioarele ei pentru prima oara in viata

3.Cocosul

Desi nu este o alegere obisnuita de fructe , nuca de cocos contine trigliceride cu lant mediu, care pot imbunatati rata metabolica cu pana la 30%.

4.Afine

Acest fruct mic, dar puternic, este bogat in antioxidanti si ajuta la curatarea organismului de toxine daunatoare care pot favoriza cresterea celulelor adipoase.

5.Avocado

Avocado nu numai ca este  delicios , dar contine si substante nutritive grase sanatoase care ajuta organismul sa scada nivelul zaharului din sange. Desi bogate in calorii, aceste fructe fac o gustare excelenta si previn cresterea nivelului de zahar din sange, care sunt principala cauza a excesului de grasime corporala.

6.Banane

Bananele sunt o gustare excelenta si pot ajuta corpul sa arda grasimile prin reducerea poftei de mancare. Fibrele nedigerabile din banane impiedica absorbtia glucidelor de catre organism si transforma grasimile in energie.

7.Grapefruit

Consumul de grapefruit ca parte a unei diete sanatoase poate reduce varfurile de zahar din sange care incurajeaza alegerile alimentare slabe. De asemenea, contin naringenina, un puternic antioxidant care ajuta la echilibrarea nivelului de insulina.

Autor