Incendiu puternic in Alba Iulia. Avertizare RO-ALERT

Un incendiu puternic s-a produs marti in Alba Iulia, la un depozit de materiale plastice (PET-uri).

Potrivit ISU Alba, se actioneaza cu 5 masini de stingere, 1 autoscara si 1 ambulanta SMURD.

De asemenea, au fost trimise in sprijin 6 echipaje de stingere de la ISU Sibiu, ISU Hunedoara, ISU Cluj, ISU Timis si ISU Bihor.

Din cauza degajarii mari de fum, a fost transmis un mesaj Ro-Alert.

Publicitate

„Avand in vedere degajarea mare de fum, a fost transmis mesaj Ro-alert pentru adoptarea masurilor de autoprotectie”, transmit pompierii. Incendiul se anifesta cu flacara vizibila si degajare mare de fum pe o suprafata de circa 2.000 de metri patrati.

Traficul rutier a fost oprit in zona, pe DN 1 la iesirea din municipiul Alba Iulia catre Teius, pentru desfasurarea interventiei de lichidare a incendiului care se manifesta la nivelul depozitului.

Fumul dens poate fi observat din centrul municipiului Alba Iulia. Depozitul este situat in marginea orasului, in imediata apropiere a unei fabrici de cablaje.

Citeste si articolul :   ULTIMA ORA: A fost confirmat al doilea deces al unui pacient cu COVID-19 in Romania. Bilantul zilei de astazi

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.