Cabral, in doliu: “Am pierdut un om misto”

Cabral, in doliu. Prezentatorul TV a facut anuntul decesului unui prieten bun si cunoscut sportiv! Acesta si-a pierdut viata in urma unui teribil accident de motocicleta! Este vorba despre Cristian Predoi, unul dintre cei mai cunoscuti motociclisti din Romania!

Cabral Ibacka, bun prieten cu Cristian Predoi a postat un mesaj emotionant pe pagina sa de Facebook.

“Ma dau pe moto de fix 23 de ani. Si-mi place mult. Mult. Mult. Dar de fiecare data cand ma intreaba cineva daca sa se apuce de moto… ii spun ca mai bine sa nu. Sa NU. SA NU. Cristi a construit foarte mult pe moto in Romania. Si nu numai.

A educat, a povestit, a explicat… a transpus din emotie in video si text, a pus in limbaj universal bucuria de a trai pe doua roti. A facut toate astea cu pasiune, cu mandria de a fi unul dintre cei putini, cu orgoliu si cu avant. Ne-am intalnit enervant de des, la toate chestiile moto misto… dar si la toate prostiile moto.

Din Romania si pana in Portugalia, din Spania si Grecia si pana in Bulgaria, in sei de mici lingurite de 400 si pana la balaurii mari. L-am luat la misto de fiecare data cand am avut un cap de ata de care sa ma leg. M-a luat la misto de fiecare data cand si-a dorit, ca n-avea nevoie de capete de ata… si le gasea singur.

M-a sunat prietenul meu, Ionut. Sa-mi spuna ca prietenul nostru, Cristi Predoi, nu mai este. S-a dus prin alte lumi, asa cum a si trait, pe doua roti. Sper sa fie mai bine unde ai ajuns acum, omule. Sa te odihnesti in alta sa, pe altfel de drumuri. Condoleante familiei. Condoleante lumii moto de la noi, am pierdut un om misto, misto de tot. Drum lin, Cristi.”, a scris Cabral.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.