Atac dur la adresa lui Cabral! Fosta sotie a rabufnit

Prima sotie a lui Cabral, Luana, a reactionat dur dupa ce prezentatorul de la PRO TV a marturisit ca fiica lor Inok nu mai vorbeste cu el. Aceasta urmeaza sa sustina bacalaureatul.

“In luna august o sa spun mai multe, cand o sa plece fata in strainatate, la studii. Acum fata mai are doua-trei saptamani pana la Bac, este o perioada destul de dificila. In loc sa se duca linistita la examene, copiii o sa o intrebe de ce a zis tatal sau in loc sa vorbeasca despre materii, a declarat Luana pentru impact.ro.

De asemenea, Luana spune ca prezentatorul de la PRO TV trebuie sa isi asume tot ce spune public. Totodata, fosta sotie a lui Cabral a anuntat ca nici ea si nici fiica nu mai poarta numele Ibacka.

„Pe noi toate lucrurile ne afecteaza, mai ales ca ea are Bac-ul acum. Ne dorim sa fim lasate naibii in pace. Fata nu vorbeste pentru ca nu vorbeste, nu vrea ea si are tot dreptul sa fie cum vrea ea. Nici la ea, nici la mine nu mai scrie numele Ibacka. Mi-am crescut singura copilul pana acum. Ca nu vorbeste fata cu Cabral, asta este treaba lui, fiecare sufera de ceva. Vad ca s-a nascut de la nimic un intreg taifun, eu una nu am zis nimic de el ca sa ii incurce sarcinile lui”, a mai declarat Luana pentru sursa citata mai sus.

Cu putin timp in ura, prezentatorul PRO TV a marturisit ca fiica sa cea mare nu mai vorbeste cu el.

„Sunt pe lista neagra aici, la fata cea mare, ca e suparata pe mine si nu comunicam. Asa sunteti voi cand sunteti… Are 18 ani, face 19. Nu sunt popular, nu sunt ce trebuie la casa omului”, a declarat vedeta pe 27 mai.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.